Pentru ea

#prezentare de moda #colectie #mihaela drafta #designer

Noua colectie Mihaela Drafta - La Dolce Vita

Joi, 20 mai 2010 in incinta Radisson Blu Hotel a avut loc show-ul “La Dolce Vita by Mihaela Drafta”. Evenimentul a marcat noua colectie de toamna 2010/2011 realizata de Mihaela Drafta, unul dintre cei mai experimentanti designeri romani , prezenta in aceasta bransa inca din 1995.

Colectia a fost inspirata de celebrul film “La Dolce Vita” de Federico Fellini . Creatoarea a incercat sa surprinda prin aceasta tema excentricitatea si eleganta atmosferei din anii `60.

La eveniment au fost prezente multe personalitati din domeniul show-biz-ului precum designerul Catalin Botezatu, modelul Monica Columbeanu sau actrita de succes Diana Dumitrescu. In cadrul prezentarii a urcat pe podium si Radu Valcan, care a revenit pe podium dupa mai multi ani in care a pus televiziunea pe primul loc.

In creatiile sale, artista a marsat foarte mult pe concepte precum grandoarea, increderea si siguranta de sine. Pentru asta s-a folosit foarte mult de combinatiile alb/negru si pe alocuri de nuante nud care parca veneau sa mai domoleasca putin atmosfera de cabaret invaluit in fum, pe care a incercat sa o creeze creatoarea de moda.

In colectia sa,  Mihaela a intrebuintat materiale precum latex, piele, tafta, broderii si dantelerie menite sa surprinda si mai bine plenitudinea senzatiilor incercate pe podium.

Colectia  de toamna 2010/2011 propusa de Mihaela Drafta a cuprins multe din tendintele momentului in moda precum volanele, lenjeria intima purtata pe afara, pantofii platforma, detaliile de volum si taieturile drepte in stilul classy-office.

Un lait-motiv prezent pe podium au fost ochelarii de soare in stilul retro, inchisi la culoare si combinatiile de alb cu negru.
 

Foto : Andreea Rebeca Penes

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare