Pentru ea

#tinute #toamna #designeri #stil

Noi tinute propuse de designeri pentru toamna 2022

O noua monograma pentru „Tommy Hilfiger”, creata in colaborare cu Fergus Purcell, este piesa centrala a colectiei Toamna 2022. Stilurile clasice prep sunt reimaginate in elegante articole essentials si stiluri emblematice pentru toate genurile si varstele.

Tommy Hilfiger a creat o noua monograma cu celebrul ilustrator si designer grafic britanic Fergus Purcell.

Bazandu-se pe istoria de colaborare a companiei cu cei mai semnificativi creatori contemporani, monograma reimagineaza ADN-ul de baza al marcii Tommy Hilfiger si va aparea pentru prima data in colectia Toamna 2022.

Noul design este rezultatul unor cercetari ample in arhiva Tommy Hilfiger. Purcell a creat o reinterpretare indrazneata a motivelor pe care le-a descoperit pe piese iconice din istoria de design a marcii. Creata dintr-un T si H care se intrepatrund, monograma reprezinta o intersectare a clasicului cu modernul, aducand o noua perspectiva asupra sensibilitatii prep: ca atare, este prin excelenta Tommy Hilfiger.

“Din 1985, monograma ‘TH’ reprezinta stilul prep autentic, reinventat indraznet pentru toti”, a spus Tommy Hilfiger. “Fergus Purcell a fost un colaborator cu adevarat inspirator. Abordarea sa speciala si legatura cu cultura strazii sunt unice. A fost o bucurie sa ne reinventam monograma cu el - pentru 2022 si mai departe.”

“Ceea ce imi place la acest brand este ca are un impact puternic; foarte colorat, foarte increzator si foarte direct.” adauga Fergus. “Acestea au fost inspiratiile care mi-au condus designul si dorinta de a face ceva care sa fie perceput ca nou si iconic, dar si ca ceva ce ar fi putut exista deja. Sunt foarte multumit de rezultate!”

Noul motiv al lui Purcell a inspirat colectia Tommy Hilfiger “TH Monogram” Toamna 2022, care combina spiritul progresiv si stilul de patrimoniu de pe Coasta de Est, vizibile in colectiile dedicate barbatilor, femeilor si copiilor.

Piesele premium cu monograma prezinta semnatura marcii in nuantele Burgundy, Navy si Snow White. Pe hainele puffer, accesorii si stilurile unisex, monograma este abstractizata intr-un model integral, in timp ce pe emblematicul Rocky Parker si pe croi, este descrisa ca un tipar tonal. Astfel de schimbari reflecta versatilitatea dinamica a acestui logo nou.

Fabricarea si detaliile rafinate prezinta o oferta eleganta pentru clienti. Imbracamintea casual este realizata din lana premium si fire reciclate. Articolele clasice prep sunt umplute cu puf reciclat si sunt create dintr-un material jacquard complex. Monogramele brodate, detaliile din piele si nasturii metalici se regasesc peste tot.

Asa cum monograma, cu literele sale de dimensiuni diferite, este perfect imperfecta, colectia este plina de rasturnari estetice neasteptate care perturba status quo-ul. Fiecare piesa poate fi ajustata si stratificata pentru a reflecta stilul personal al unei persoane. Siluetele pot fi reproiectate si reimaginate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare