Pentru ea

#tinute vestimentare #incredere

Ne pot ajuta tinutele vestimentare sa ne simtim mai increzatori in noi?

Lumea in care traim este in mod constant supusa schimbarilor de tot soiul, astfel ca putem spune ca suntem intr-o cursa continua de adaptare la schimbarile din jurul nostru. In societatea moderna, imaginea personala a devenit un lucru cu o importanta de incontestat, motiv pentru care in prezent, atat femeile cat si barbatii sunt foarte atenti la modul in care se prezinta in fata tuturor. Daca in trecutul nu foarte indepartat o tinuta office era cel mai adesea asociata cu domeniul afacerilor, astazi o tinuta office poate fi purtata intr-o serie de circumstante din viata noastra de zi cu zi. Lucrul cel mai important insa este increderea pe care o avem in noi si in fortele proprii si care desigur poate reiesi si din alegerile pe care le facem in materie de tinute. Nu sunt deloc rare situatiile in care o tinuta care ne face sa aratam spectaculos este un motiv in plus sa avem incredere in noi si in alegerile pe care le facem. Desi uneori situatiile prin care trecem par a fi unele care ne depasesc, astfel ca moralul nostru este la pamant, adesea cu o atitudine potrivita putem trece mult mai usor peste aceste incercari.

 

A avea incredere in noi este un lucru esential pentru a putea evolua la nivel individual, motiv pentru care este recomandat sa ne canalizam o parte din eforturi pentru a ne construi aceasta incredere pe care o avem vis a vis de propria persona. Tinutele vestimentare sunt adesea privite precum un "ambalaj" la care apelam atunci cand este nevoie, insa in realitate, o tinuta vestimentara aleasa in mod corespunzator reprezinta un mod prin care putem castiga un plus de incredere in noi si in alegerile pe care le facem.

Tinutele vestimentare sunt cele care ne fac sa ne simtim confortabil

Confortul desi nu este un lucru tangibil, este un lucru pe care il putim simti si pe care cei din jur il pot observa. O tinuta care ne creeaza disconfort, practic ne strica buna dispozitie, aspect care sigur ca ne va afecta si modul in care ne percepem ulterior. Acesta reprezinta unul dintre motivele pentru care tinutele vestimentare nu ar trebui niciodata alese la intamplare sau doar pentru ca sunt actualmente in tendinte, ci ar trebui sa urmarim intotdeauna factorul confort, mai presus de orice. Spre exemplu, atunci cand vorbim despre lenjerie intima, confortul este unul dintre lucrurile care ar trebui sa ne intereseze cel mai mult, pentru ca nu este la vedere, insa poate avea un impact urias asupra modului in care ne simtim. Am identificat pe site-ul delicatelace.ro o gama diversificata de astfel de produse, precum lenjerie intima, body si pijamale din saten, produse care iti ofera un confort garantat.

O tinuta vestimentara completa, aleasa dupa gusturile proprii, ne dau un plus de incredere in noi

Nu mai reprezinta niciun fel de secret faptul ca atunci cand aratam exact asa cum ne-am propus, este unul dintre acele momente in care starea noastra de spirit se imbunatateste semnificativ, chiar daca poate uneori nu suntem constienti de acest lucru. O tinuta vestimentara aleasa in mod corect, alaturi de cele mai impresionante bijuterii de argint si accesorii, am putea spune ca reprezinta o reteta a succesului atunci cand vorbim despre increderea pe care o avem in noi. Nu trebuie sa uitam de faptul ca primul om caruia ii vom prezenta tinuta cu care vom iesi in lume suntem chiar noi. Astfel, atata timp cat suntem increzatori in alegerile facute, chiar si atunci cand vine vorba despre vestimentatie, toate celelalte detalii vor trece automat pe un plan secundar. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare