Pentru ea

#rochii #stil feminin #modele rochii #primavara vara 2013

Modele de rochii in sezonul primavara-vara 2013

In sezonul primavara-vara 2013, designerii propun numeroase modele de rochii, potrivite oricarui stil sau silueta. Se poarta creatiile feminine, tesaturile diafane si nuantele pastelate, dar nu au fost uitate nici tendintele anului trecut. Nuanta vibranta fucsia este din nou la mare cautare.

Daca te pregatesti sa mergi la cumparaturi, pentru a-ti reinnoi garderoba, poti gasi cateva surse de inspiratie urmarind o lista cu modelele de rochii create de marile case de moda pentru sezonul primavara-vara 2013.


1. Rochie cu animal-print

Modelele animal print ocupa si in acest an o pozitie de top printre creatiile designerilor internationali. Alege sa porti o rochie animal print pe fond gri, cu croiala asimetrica, pana la jumatatea gambei piciorului. Accesorizeaza aceasta piesa cu pantofi josi de aceeasi nuanta si un ruj rosu seducator.


2. Rochie romana in doua culori

Pentru un look romantic, alege sa porti o rochie speciala, cu croiala romana. In partea superioara rochia este confectionata din sifon alb, in vreme ce fusta de culoare gri metalizat este confectionata din satin. Detaliile negre din juriul taliei si de pe brate vor completa perfect imaginea ta. Designerii atrag atentia ca accesoriile nu au ce cauta in aceasta tinuta, deoarece accentul cade pe naturalete.


3. Rochie cu imprimeu egiptean

Daca te-ai plictistit de culorile tari sau materialele excentrice, alege o rochie deosebita in nuante sobre (crem, maro sau verde kaki). Elementul care particularizeaza aceasta tinuta este imprimeul egiptean.

Desi este o piesa vestimentara extravaganta in peisajul urban, rochia cu imprimeu egiptean este genul de creatie pe care il poti purta la un dineu sau la o petrecere cocktail.


4. Rochie creion cu imprimeu floral

In zilele calduroase alege sa porti o rochie feminina, cu croiala creion, din tesatura de batist. Rochia de culoare roz pal, poate fi asortata cu o pereche de platforme bleu si un colier argintiu cu pietre turcoaz.


5. Rochie de culoare roz fucsia

Rozul fucsia este in continuare una dintre culorile preferate de creatorii de moda, iar modelul de rochie creion cu dantela in partea superioara este o piesa cu adevarat speciala.

Poarta rochia cu o pereche de sandale cu bretele, de aceeasi culoare si o geanta clutch argintie.



Sursa foto: glamourmagazine.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare