Pentru ea

#miss universe #romania #frumusete

Miss Universe Romania 2009 - Constantin Elena Bianca

Titlul de Miss Universe Romania 2009 a fost castigat de Constantin Elena Bianca. Dupa un an in care a reprezentat tara noastra, Elena va inmana in curand coroana castigatoarei concursului Miss Universe 2010.

Frumoasa din Piatra Neamt a castigat concursul la varsta de 20 ani a reprezentat Romania la turism din intreaga lume.

Cu dimensiunile 88/61/91, blonda cu o intaltime de 1,74 m a impresionat juriul care i-a oferit locul I in concursul de anul trecut.

Iata cum se prezenta Elena inainte sa castige coroana de Miss Universe Romania 2009.

 

Realizeaza o scurta descriere a ta: unde te-ai nascut, unde ai crescut, ce studii ai, ce limbi straine cunosti, ce pasiuni ai, cum iti petreci timpul liber.

M-am nascut pe data de 20 mai 1989 in Piatra-Neamt si am crescut in acelasi oras pana in prezent. Am absolvit Colegiul National "Calistrat Hogas" si in prezent sunt studenta in anul II la Facultatea de Drept. Pana acum am studiat limba engleza intensiv obtinand un atestat cu nota maxima, iar o a doua limba ar fi franceza. Unele dintre cele mai mari pasiuni pentru mine sunt sofatul si bineinteles shopping-ul specific fiecarei fete. In timpul liber imi place sa imi plimb catelul prin parc si sa petrec cat mai mult timp cu surioara mea de 7 luni si cu familia.

Numeste o persoana, alta in afara parintilor tai, care ti-a influentat cel mai mult viata.

In afara de parintii mei, persoana care mi-a influentat cel mai mult viata este bunica mea alaturi de care am petrecut primii ani din viata. Cea mai mare parte din educatia mea reprezinta produsul muncii ei deoarece alaturi de ea mi-am format personalitatea.

Care este cea mai mare realizare a ta?

Cea mai mare realizare a mea pana in prezent este aceea de a reprezenta unul dintre cele mai frumoase orase ale tarii la concursul Miss Universe Romania 2009.

Care ar fi slujba de vis pe care ti-o doresti?

Imi doresc mult sa devin prezentatoare TV .

In ceea ce priveste cariera ta, care este cea mai mare ambitie a ta si ce faci pentru a ti-o indeplini?

Avand in vedere faptul ca in acest domeniu concurenta este foarte mare trebuie sa demonstrez ca pun suflet in tot ceea ce fac si ca merit sa am propria mea emisiune TV .

Numeste motto-ul tau in viata.

Niciodata sa nu spui "niciodata".

Ce te face unica si diferita de celelalte concurente?

Ceea ce ma face sa fiu unica si diferita de celelalte concurente este personalitatea mea puternica, ambitia, gandirea pozitiva, sinceritatea si nu in ultimul rand zambetul meu copilaresc.

 

Bianca Elena Constantin, castigatoarea concursului Miss Universe Romania 2009, a fost incoronata de Dayana Mendoza, Miss Universe 2008. In data de 23 august 2009, Bianca a reprezentat Romania la Miss Universe 2009, in Bahamas, eveniment ce a fost televizat in 170 de tari (peste 1 miliard de telespectatori).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare