Pentru ea

#stil #magazin online #stil feminin #originals.ro #haine originals.ro

(P) Mergi la munte? Fii pregatita!

Drumetiile intotdeauna au atras ca un magnet temerari care vor sa cucereasca inaltimi pe care nu au ajuns niciodata. Planificarea excursiei este de cele mai multe ori partea cea mai importanta, pentru ca de ea depinde reusita incursiunii in templul naturii.

De cele mai multe ori din dorinta de a iesi din monotonie faci pregatiri minime si pleci in graba. Pe drum iti dai seama ca ai omis foarte multe lucruri de care depinzi sau ai foarte mare nevoie de ele. Ca femeie stii ca ai nevoie de foarte multe lucruri, de aceea iti recomand sa petreci timp suficient de mare pentru a te organiza si a lua tot ce crezi ca iti este util. In bagajul tau trebuie sa se regaseasca urmatoarele articole.

1. Geaca femei Ecko Red Double Hooded Parka

Daca iti doresti o geaca calduroasa, care sa reziste in fata temperaturilor de afara, atunci achizitioneaza modelul Ecko Red Double Hooded Parka si vei avea parte doar de zile calduroase. Geaca este de culoare neagra la exterior si albastra la interior. Are o gluga din material textil, ca si cum ai avea un hanorac pe dedesubt si una din acelasi material ca si geaca.  Se inchide cu fermoar si are doua buzunare laterale.

2. Rucsac Puma Big Cat Small Backpack

Cand esti in mijlocul naturii trebuie sa ai necesarul minim pentru a putea apela la el in caz de urgenta. In Rucsac Puma Big Cat Small Backpack  poti lua cu tine, atunci cand pleci de la hotel la un picnic, tot ce ai nevoie. Este ideal pentru utilizarea de zi cu zi, are un compartiment principal cu fermoar, un buzunar cu fermoar mic in faţă şi pentru portul de căşti în partea de sus, astfel încât să poţi asculta melodiile in timp ce mergi.

3.Trening femei Puma v5.08 Womens Woven Suit

Vestimentatia trebuie completata cu un trening care sa fie practic, calduros si confortabil. Fie ca iti plac sporturile sau pur si simplu doresti sa te simti  confortabil, treningul Puma Woven Suit este alegerea ideala. Confectionat din 100% poliester, acesta are atat la bluza cat si la pantaloni o captuseala asemanatoare unei plase. Bluza si pantalonii au cate doua buzunare laterale si logo-ul Puma brodat frontal.

4. Pantofi sport femei adidas Monti

Incaltamintea de calitate iti asigura in primul rand confortul necesar pentru a putea avea starea de spirit potrivita vacantei, nu cred ca vrei sa fii morocanoasa tot concediul. Cu o forma specifica pantofilor sport conceputi pentru alergat, pantofii sport adidas Monti sunt perfecti pentru orice activitate. Confectionati din piele la exterior iti vor asigura confortul si durabilitatea dorita.  Combinatia de culori alb-mov-argintiu le da un plus de stil si ii face usor de asortat.

5. Fes Puma Graphic Beanie

Desi calendaristic am iesit din sezonul de iarna, nu strica sa ai la tine un plus de protectie impotriva frigului. Cu fesul Puma Graphic Beanie iti amintesti de copilarie si esti in acelasi timp modern. De culoare rosu cu dungi albe si negre, acesta este gros si calduros. Se va potrivi de minune tinutei tale si cu siguranta vei fi remarcat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului