Pentru ea

#manichiura perfecta #manichiura

Manichiura perfecta, un plus de charm

Din cele mai indepartate timpuri, ingrijirea  mainilor a reprezentat o preocupare aparte, atat pentru femei, cat si pentru barbati.  Au fost perioade de-a lungul istoriei, in care unghiile pigmentate  aveau rolul de a etala statutul social, nu doar de a conferi frumusete si eleganta mainilor.

 

Ingrijirea mainilor in antichitate

In Egiptul Antic,  preocuparea faraonilor si a celor  din clasele sociale superioare pentru aspectul unghiilor, ocupa o mare parte din atentia pe care o acordau ingrijirii corporale. Asa cum  au descoperit modalitati  pentru  ingrijirea corporala,  aplicand tehnici de masaj si folosind diferite tipuri de unguente, uleiuri si esente,  tot asa işi tratau si unghiile, ingrijindu-le cu atentie  si  pigmentandu-le prin diferite metode, folosind  henna, petale de trandafiri sau  extracte din radacini.  Un alt aspect important era cel al lungimii unghiilor,  cu cat  acestea erau mai lungi, cu atat pozitionarea si rolul  social erau  mai inalte. Astfel, ingrijirea aspectului   mainilor a reprezentat dintotdeauna o preocupare a omenirii, fiind considerate  etalon al pozitiei sociale, dar si  simbol al frumusetii si sanatatii. Astazi, ne putem bucura de beneficiile tehnicilor de ingrijire si infrumusetare, apeland la produse si servicii puse la dispozitie de catre specialisti. NailsUp vine in intampinarea clientilor cu produse de ingrijire si infrumusetare corporala, vizand in mod special obtinerea unei manichiuri perfecte, prin cele mai noi tehnici si cu ajutorul produselor de calitate superioara.

Manichiura perfecta

Doamnele si domnisoarele isi doresc să aiba o manichiura perfecta, indiferent de context si de ocazie, chiar daca merg la birou sau pleaca intr-o calatorie.  Manichiura perfecta nu inseamna doar unghii frumoase, ci  inseamna o mana sanatoasa, o piele bine  hidratata si unghii corect  ingrijite si intretinute. Magazinul online Nails Up vine in intampinarea nevoilor oricarei doamne si domnisoare, oferind atat produse de ingrijire a unghiilor, cat si oje semipermanente, geluri si kituri complexe si elaborate, destinate obtinerii unei manichiuri perfecte. Astfel, fiecare se poate bucura de tipul de manichiura preferat, fie ca alege  un stil elegant, nonconformist, tematic, simplu sau colorat.

Creativitate si  imaginatie

Se stie ca o tinuta, oricat de sofisticata  sau eleganta ar fi, nu va fi completa  fara o manichiura perfecta si fara accesoriile potrivite. Atunci cand doriti  sa va puneti in valoare creativitatea si imaginatia, nu ezitati sa va procurati  kiturile  pentru manichiura  cu gel, puse la dispozitie de NailsUp. Astfel, beneficiind de aparatura necesara, ustensilele,  accesoriile, tratamentele, ojele si gelurile componente, veti putea jongla cu imaginatia, obtinand cele mai interesante si originale modele de unghii, gasind astfel varianta potrivita oricarei tinute.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului