Pentru ea

#colectie #toamna #stat #mango

Mango prezinta: Colectia de toamna 2010

Celebra casa de moda Mango a lansat colectia de toamna pentru 2010. Evenimentul s-a desfasurat in arena Circulo de Bella Artes din Madrid.

Mango s-a inspirat in creatiile sale pentru sezonul rece din stilul anilor `70. Potrivit designerilor acestei case de moda, muza a fost chiar actrita Anjelica Huston . Pentru Mango, imaginea actritei din aceea perioada, a anilor `70, a reprezentat un simbol al stilului si al libertatii.

Astfel colectia de toamna semnata Mango a redat foarte bine fashion-street-ul anilor `70 combinand cu success pantalonii din lana cu bluzele din sifon, denimul si pielea. Imaginea astfel creata a fost completata de palarii din fedora.

“Imi place foarte mult Mango si colectiile prezentate de aceasta casa de moda pentru ca sunt foarte versatile si colorate. Este o colectie  [de toamna] foarte energica si in acelasi timp sexy si senzuala cu un aer sofisticat . Gratie jobului meu, am posibilitatea sa lucrez cu branduri de top precum Mango, ceea ce ma face foarte tare”, a declarat topmodelul Elettra Wiedemann.

“Femeia Mango reprezinta femeia independent si puternica, tipologie cu care eu de altfel ma identific. Articolul meu vestimentar preferat din aceasta colectie este rochia plisata pe care am si purtat-o pe Catwalk . Pur si simplu o ador”, a exclamat Popppy Delevigne, care este momentan una dintre cele mai cautate fotomodele din lume.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare