Pentru ea

#stil #jachete #tendinte toamna 2012 #jachete toamna 2012 # jachete toamna

Jachete must have pentru toate siluetele

Pentru ca toamna nu poti sa traiesti fara ele, ti-am pregatit o lista cu stiluri de jachete potrivite pentru toate siluetele, care sa te ajute la urmatoarea sesiune de cumparaturi. In varietatea infinita de forme si marimi, poate fi dificil pentru tine sa faci alegeri instete, adaptate tendintelor si compatibile cu nevoile tale estetice.

Am studiat cu atentie aparitiile vedetelor hollywoodiene si le-am ales pe care sa te ajute cu adevarat sa alegi jachete chic, practice si in voga, care avantajeaza toate siluetele si au statut de "must have" in aceasta toamna.

1. Trenciul trendy

Una dintre optiunile ideale pentru toate formele corpului este trenciul trendy clasic, cu linii drepte si "curate", intr-o nuanta monocromatica neutra. Poarta-l cu rochii la fel de simple, asa cum a facut vedeta de tenis Laura Robson, ori poate cu blugi clasici si tricou, pentru un look mixt intre elegant si casual.

2. Sacoul cu 4 nasturi

Ai o silueta de tip mar, cu picioare subtiri, bust generos si talie ampla? Un sacou cu 4 nasturi, amplasati in zona pe care iti doresti sa o subtiezi la nivel vizual, este perfect pentru tine. Copiaza stilul Laurei Prepon si asorteaza-l cu pantaloni eleganti negri, din stofa sau denim.



Foto: ehowcdn.com

3. Jacheta din piele rafinata

Jacheta din piele este un stil rebel-chic care arata excelent pe trupul tuturor, insa un model mai rafinat, cu umeri accentuati, este grozav pentru siluetele filiforme. Volumul din zona umerilor iti va face corpul sa para mai voluptuos, cu forme mai ample.

4. Paltonul in carouri

Majoritatea doamnelor si domnisoarelor sunt avantajate pe paltonul 3/4, mai ales daca este infrumusetat de un imprimeu in carouri, precum cel ales de modelul Florence Brundell Bruce. Toamna aceasta a revenit in voga modelul englezesc, pe care sa il porti in special cu nuante de rosu, negru, bej, bleumarin sau verde.



Foto: ehowcdn.com

5. Sacoul cu centura

Sacoul cu centura, fie ca vorbim de un cordon, o panglica sau o curea chic, va subtia intotdeauna talia. Poarta unul similar cu cel ales de actrita Kimberley Davies, cu talia accentuata in zona abdomenului superior. Silueta ta va parea ca este in forma mult dorita de clepsidra.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare