Pentru ea

# rochii dama #bluze dama #camasi #jeansi

Camasi si bluze dama care nu se demodeaza niciodata. Sfaturi oferite de Larysa.ro

Cum moda se schimba de la un sezon la altul - unele elemente se reinventeaza, altele sunt eliminate complete - chiar si cele mai pasionate de moda femei urmaresc achizitia catorva elemente clasice, in culori puternice sau neutre, dar care reprezinta piesa de rezistenta dintr-o tinuta alcatuita.

Cele mai permisive articole vestimentare fac parte din categoria bluze dama si acelasi articol vestimentar poate fi potrivit pentru alcatuirea tinutelor apartinand mai multor stiluri.

Care sunt principalele caracteristici pentru cumparaturi inteligente in materie de vestimentatie?

In ultimii ani, preconizarile legate de felul in care se va transforma moda denota promovarea adoptarii unui comportament responsabil.

In prezent sunt recomandate evitarea achizitiei produselor false care imita articole vestimentare ale marilor case de moda si investitia in obiecte vestimentare in functie de bugetul anual alocat pentru astfel de cumparaturi.

Sunt recomandate astfel:

  • Investitiile in cumpararea materialelor naturale si efectuarea hainelor la comanda, in functie de proportiile corpului si lejeritatea pe care o doriti la purtare;

  • Achizitia confectiilor realizate in atelierele de moda locale care utilizeaza doar materii prime si auxiliare de cea mai buna calitate.

Alcatuirea unei garderobe formata din elemente statement care nu isi pierd valoarea in timp este prin urmare cheia pentru investitii minime anuale.

In ce categorie de articole vestimentare este recomandat sa investim?

Odata conturat un stil vestimentar preponderent – office, casual, elegant-sport – veti putea identifica cu usurinta care tip de haine predomina in dressing-ul dvs.

In cele mai multe cazuri, un numar mare de piese apartinand aceleiasi categorii indica faptul ca este articolul de care aveti cea mai mare nevoie.

Pantaloni skinny

Intrati in trend in urma cu cativa ani, acest tip de pantaloni, fie ca este vorba de jeans sau pantaloni simpli, nu par sa se demodeze. Putand fi purtati cu diferite ocazii, isi vor gasi locul in dulapul dvs, printre articolele purtate frecvent.

Rochii elegante cu linie clasica

Alegerea rochiile elegante, de seara sau de zi reprezinta o provocare in ideea in care este preferabil sa fie purtate minim o data pe an, la unul dintre evenimentele speciale la care participam.

Camasi si bluze dama

Bluzele si camasile reprezinta aliatul oricarei femei pasionate de moda: camasile in nonculori nu se demodeaza niciodata si pot fi integrate cu succes atat unei tinute compuse din jeans/pantaloni office, cat si tinutelor compuse cu fuste conice sau midi.

Larysa.ro ofera clientelor o varietate de bluze femei si rochii de ocazie cu modele clasice, cu maneci ¾, bluze din catifea, bluze cu maneci clopot, cu maneci in stil liliac, modele asimetrice, din materiale rafinate precum voalul etc.

In ceea ce priveste culorile, sunt preferate culorile neutre, nonculorile si cateva modele care imprumuta din caracteristicile celor mai noi tendinte.

Mereu alaturi de clientele care sunt in cautarea unor haine de calitate, magazinul online Larysa.ro vizeaza calitatea produselor la preturi rezonabile, precum si incadrarea acestora in preferintele purtatoarelor si influentelor internationale din domeniu.

                                                                                                                                   ADVERTORIAL

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare