Pentru ea

#asortare pantaloni largi #asortare pantaloni #pantaloni toamna #purtare pantaloni #pantaloni largi #pantaloni #toamna #stil feminin

Invata cum sa porti pantalonii largi toamna aceasta

Femeile vor cauta intotdeauna tinute atemporale, relaxate, libere. Iar garderoba de toamna indeplineste de regula toate aceste trei atribute. Daca te-ai intrebat ce anume sa alegi mai sic, afla ca se poarta pantalonii largi. Sunt eleganti si n-ar trebui sa-ti lipseasca din sifonier.

Avantaje

Nimic nu e mai confortabil decat un pantalon care sa nu te stranga, sa nu te chinuie sub nicio forma. Iar aceste este marele avantaj al pantalonilor largi pe picior. In plus, sunt clasici, deci nu dai gres cu ei, si au un aspect foarte sofisticat, asadar reusesti sa te evidentiezi in multime.

In plus, sunt accesibili oricarui tip de silueta pentru ca au menirea sa ascunda micile imperfectiuni. Un alt avantaj al pantalonilor largi este ca se potrivesc atat pentru tinute elegante, cat si pentru cele casual.

Acest tipar de pantaloni a fost readus in prim-plan de designerii de moda, care i-au introdus in ultimele lor colectii, astfel ca vor fi la moda in continuare in urmatoarele sezoane.

Trucuri de purtare

Daca esti scunda, atunci ar trebui sa porti tocuri pentru a da iluzia de picioare mai lungi. Poarta pantalonii lasati pe coapse pentru a-ti face trunchiul sa para mai mare. Daca esti si plinuta, atunci evita sub orice chip pantalonii largi plisati.

Daca esti inalta si slaba, atunci nu ai niciun fel de problema. Poti purta pantalonii largi oricum, caci vor veni bine pe tine. Totul este sa se fixeze bine pe talie si pe solduri. Daca ai si forme putin mai bine conturate, atunci esti chiar avantajata daca porti pantaloni largi cu talie inalta.

Daca alegi sa porti tocuri si cauti un look clasic, atunci sugestia stilistilor este sa alegi un pantof cu toc subtire in genul celor Louis Vuitton sau stiletto decuparti, care dau piciorului o alura foarte feminina.

In schimb, daca alegi incaltamintea cu talpa joasa, alege un model deschis, decupat, care sa lase degetele sau lateralele piciorului descoperite. Si tot o varianta acceptabila sunt mocasinii, insa este mai degraba recomandat pentru un stil casual de primavara.

Sursa foto: fashionstyleblog.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului