Pentru ea

#craciun tinute #haine #stil feminin

Intampina Craciunul de anul acesta cu o eleganta boho-chic. Tinute propuse de designeri pentru zilele de sarbatoare

Noua colectie Milla Milla propune romancelor o atitudine boho-chic pentru ocaziile festive ale acestor sarbatori de iarna. Inspirate din filmul iconic „Little House on the Prairie” si adaptate stilului anilor ’50, noile rochii vor fi disponibile cu pret redus in zilele de 11 si 12 decembrie.

Brandul vestimentar autohton Milla Milla, renumit pentru revigorarea spiritului anilor ’50 in moda romaneasca, anunta lansarea colectiei de rochii dedicate Craciunului si petrecerilor din sezonul sarbatorilor de iarna.

Noile modele sunt inspirate din atmosfera seriei televizate a anilor ’70-’80, „Little House on the Prairie”, devenita iconica pentru costumele sale. Astfel, designerul Ludmila Corlateanu a incorporat elementele boho-chic specifice acestui fenomen cultural in silueta tipica anilor ’50 pe care o poarta, prin definitie, rochiile Milla Milla.

„Aceste rochii festive sunt un cadou extrem de potrivit pentru mame, sotii, surori sau iubite! Au un aer boem, care indeamna la visare, la magia Craciunului. Totodata, sunt elegante si ofera acea prestanta a femeii puternice, dar extrem de feminine. Vad aceste rochii ca pe un mix echilibrat intre spiritul ludic, cel delicat si cel proactiv care le caracterizeaza pe romance. De aceea, aceste rochii sunt perfecte atat pentru petrecerile din cadrul familiei, cat si pentru cele de la birou”, spune Ludmila Corlateanu, designerul si creatorul brandului Milla Milla.

Influenta boho-chic poate fi observata atat in imprimeurile retro folosite pentru crearea celor 10 modele din noua colectie, cat si in elementele care condimenteaza croiala clasica a anilor ’50: gulere albe, dantele mici, volane. Tesatura aleasa de designer pentru aceste rochii este bumbacul, iar culorile colectiei sunt specifice Craciunului: rosu, verde, albastru.

Atmosfera sarbatorilor de iarna se impleteste cu spiritul magic al generozitatii, iar Milla Milla le sarbatoreste prin doua zile cu oferte de pret, in campanie fiind incluse si rochiile din noua colectie. Astfel, pe 11 si 12 decembrie, Ludmila Corlateanu ofera o reducere la orice comanda efectuata prin shopul online https://millamilla.shop, magazinul prin care creatiile brandului se vand in mod exclusiv.

Desi creata pentru Craciun, noua colectie va fi disponibila si dupa sezonul sarbatorilor de iarna, in limita stocului disponibil. Tesatura din bumbac din care sunt confectionate rochiile permite purtarea lor si in zilele de primavara, renumite pentru vremea capricioasa.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare