Pentru ea

#culoarea anului 2017 #tendinte 2017 #clasica # culoare pantone #pantone

Institutul Pantone a ales culoarea anului 2017!

Anual, Institutul Pantone alege culoarea vedeta pentru anul urmator. Institutul Pantone a decis ca pentru acest an, culoarea anului sa fie un verde deschis, ce aminteste de primavara.

Mai exact, culoarea anului este Grennery 15-0343 este culoarea care va da tonul anului viitor.

Specialistii de la Institutul Pantone au declarat ca aceasta este o nuanta verde-galbui, ce ne duce cu gandul la primele zile de primavara, o nuanta ce te racoreste si te indeamna sa iei o gura de aer in naura si sa te reincarci cu energie.

"Stim care este lumea in care traim - una foarte stresanta si tensionata. Aceasta este culoarea sperantei, este legatura noastra cu natura. Reprezinta ceea ce noi numim cuvinte care incep cu "re" - gerenerare, revitalizare, reimprospatare, reinnoire. In fiecare primavara intram intr-un ciclu nou", a delcarat Leatrice Eiseman, directorul executiv al Institutului.

Institutul Pantone alege anual o nuanta ce va influenta tendintele anului viitor, bazandu-se pe tendintele modei, produsele vestimentare ce urmeaza sa fie lansate si cercereaza produsele aflate deja pe piata.

De acest studiu al celor de la Pantone tin cont marii retaileri din intreaga lume dar si designerii, astfel ca in colectiile urmatoare pentru anul 2017 vor folosi des verdele proaspat in creatiile lor, potrivit avantaje.ro

Asocieri: Pe suprafete moi sau tari, Grennery se asociaza cu nuantele mate si lucioase, de la diferite nuante de verde, albastru sau maro pana la nuante de roz si portocaliu.

Sursa foto: pixabay.com  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare