Pentru ea

#stil #tinute vedete #stil vedete # tinute vedete teen choice awards # teen choice awards

Inspira-te din tinutele vedetelor de la Teen Choice Awards!

In acest weekend s-a desfasurat Gala Teen Choice Awards, ceea ce le-a oferit ocazia perfecta vedetelor de peste Ocean sa isi etaleze cele mai sexy tinute.

Ca o tendinta generala, trebuie amintit ca s-a purtat destul de mult albul, rozul bombon si albastrul - in tonuri diferite.

Daca ai ramas restanta la capitolul inspiratie, noi te putem ajuta si iti aratam cele mai sexy tinute purtate pe covorul rosu de la Teen Choice Awards.

1. Selena Gomez

Simpatica Selena Gomez are avantajul tineretii, iar rochia roz bombon o prinde de minune. Iubita lui Justin Bieber a purtat o creatie a celor de la Squared2, pe care a accesorizat-o cu o pereche de sandale Herve Leger.

Modelul ales de Selena are un efect vizual de subtiere, datorita fustei lejere, care ii acopera discret pulpele.


Foto: ibtimes.com

2. Zoe Saldana

Protagonista filmului "Avatar" a purtat un deux-piece marca Jonathan Saunders, discret accesorizat cu bijuteriile Tifanny &Co. Actrita a mizat pe imprimeurile cu model geometric, iar tonurile de maro, crem si verde nu au facut altceva decat sa-i scoata in evidenta tenul aramiu.



Foto: modimpulse.com

3. Taylor Swift

Taylor Swift a fost din nou la inaltime si nu ne referim doar la trofeele castigate. Vedeta, in varsta de 22 de ani a imbracat o rochie vaporoasa, de culoare alba, cu spatele dezgolit. Silueta perfecta i-a permis sa aleaga aceasta tinuta plina de rafinament - creatia Mariei Lucia Hohan.

Cantareata nu s-a lasat mai prejos nici cand a venit vorba de accesorii. A avut o pereche de incaltari Prada, pe care le-a asortat cu un clutch Edie Parker.

4.Tamera Mowry

Chiar daca asteapta un copil, actrita Tamera Mowry a demonstrat ca si gravidutele pot fi sexy.

Viitoarea mamica a purtat o rochie cu imprimeuri monocromatice- alb-negru, apartinand celei mai recente colectii a lui Rachel Pally. Ca accesorii, a ales cerceiii Tresor si nu s-a ferit sa poarte tocurile in culori tari.



Foto: media.rtv.net; zimbio.com

5. Demi Lovato

Nu poate fi uitata nici gazda evenimentului, Demi Lovato. Ea a purtat in fata Amfitetarului Gibson o rochie mini Falguni&Shane Peacock. Tinuta cantaretei s-a remarcat prin aplicatiile metalice, paiete si penajul de la baza fustei.

In privinta accesoriilor, Demi Levato s-a rezumat sa poarte o pereche de sandale Loboutin, simple, de culoare neagra.



Foto: hype.my
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului