Pentru ea

#ghete salomon #sportisimo #incaltaminte iarna #incaltaminte de iarna

Incaltaminte de iarna la preturi incredibil de bune

Zapada si poleiul sunt cauzele a sute de fracturi in sezonul rece. Multe dintre aceste intamplari nefericite ar putea fi evitate cu o pereche buna de incaltaminte de iarna. Iata cum se defineste o pereche buna de incaltaminte pentru iarna, dar si care sunt cele mai accesibile modele!

 

Cand vorbim de incaltaminte de iarna ne gandim, in principal, la cizme. Ghetele si bocancii fac parte din aceeasi categorie. Pentru ca picioarele sa nu sufere de frig atunci cand temperaturile scad uneori chiar si la minus 17-18 grade Celsius, e important ca perechea de incaltaminte iarna sa fie calduroasa. De asemenea, o calitate majora este impermeabilitatea. Iarna, atunci cand nametii depasesc uneori si un metru sau cand zapada incepe sa se topeasca si strazile sunt pline de apa, ai nevoie de incaltaminte impermeabila. O a treia calitate esentiala a unei perechi de incaltaminte de iarna este talpa antiderapanta. Pentru ca oricine isi doreste sa poata merge in siguranta chiar si pe zapada asezata peste un strat de gheata.

Ei bine, incaltaminte de iarna care sa aiba toate aceste beneficii importante gasesti in magazinele retailerului ceh de articole sportive Sportisimo. Aici gasesti sute de modele de incaltaminte de iarna pentru barbati, femei si copii. Incaltamintea speciala pentru sezonul rece are, de regula, membrana respirabila si rezistenta la apa, cusaturi etanse, captuseala termo, talpa din material usor, dar care asigura absorbtia socurilor si care ofera stabilitate, aderenta pe orice suprafata si protectie.

Sportisimo si-a castigat foarte multi clienti tocmai datorita ofertei bogate a produselor de calitate foarte buna, oferite la cele mai avantajoase preturi. In magazinele retailerului poti gasi, spre exemplu, pantofi sport copii, din piele sau din materiale impermeabile, de la branduri renumite precum Adidas, Nike, Lotto, O’Neill sau Reebok.

Din colectia de incaltaminte iarna nu trebuie sa lipseasca o pereche de ghete Salomon. Acestea sunt dotate cu izolatie termica, membrana impermeabila si talpa aderenta pe suprafete alunecoase, cum ar fi zapada sau gheata. Au, de regula, captuseala din blana, izolatie termica, au calcai de protectie si varf intarit. Ghetele dispun de o membrana respirabila si impermeabila, ceea ce face ca piciorul sa nu transpire, dar nici sa nu se ude. Perechile de ghete Salomon vin intr-o multime de modele si culori, astfel incat sa le poti potrivi usor cu tipul de imbracaminte pe care obisnuiesti sa il porti in sezonul rece.

Sportisimo a lansat inca de pe acum Campania de Craciun, prin intermediul careia ofera super-reduceri pentru o gamă larga de articole de iarna, inclusiv la incaltaminte de sezon pentru toata familia. Iti poti astfel achizitiona produsele preferate la cele mai bune preturi. Intrucat perioada va fi una destul de aglomerata in aceasta perioada, reprezentantii Sportisimo recomanda ca plasarea comenzilor sa se faca pana la data de 10 decembrie, astfel incat coletele sa ajunga la destinatie inainte de Sarbatorile de Iarna.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului