Pentru ea

#Black Friday 2016 #starshiners.ro # Black Friday Acasa.ro #reduceri Black Friday #Black Friday romania

Inca un weekend de Black Friday pe StarShinerS.ro si in ShowRoomurile StarShinerS

StarShinerS a dat drumul la reducerile de Black Friday atat online, cat si in ShowRoom. Clientele au sansa unica de a cumpara la preturi reduse intre 20 si 70% cele mai noi colectii vestimentare cu piese de sezon: de la paltoane, la geci, pulovere, pantaloni, rochii de Revelion, rochii de zi sau rochii office din materiale nobile precum catifea, paiete, broderie sau dantela.

In perioada Black Friday, toate produsele comandate de pe StarShinerS.ro se vor livra din stoc, iar reducerile se situeaza intre 20 si 70%. Clientele au posibilitatea sa aleaga din peste 10.000 de produse. In plus, colectia NOUa, de vineri, cu peste 150 de articole NOI s-a lansat mai devreme, de la ora 14:00 pe StarShinerS.ro cu reduceri extrem de atractive. Orice garderoba va putea fi rasfatata cu noile modele de rochii din tricot, pantaloni, bluze, veste de blana artificiala, jachete si paltoane din lana cu croi clasic sau army. Indiferent de stilul pe care il adopti, StarShinerS este destinatia perfecta pentru un Shopping relaxant atat online cat si offline. Pe online, Ghidul de Marimi Interactiv aflat in detaliul fiecarui produs ajuta clientele sa alege marimea potrivita, iar in ShowRoom, clientele sunt ghidate de personalul amabil si profesionist. De asemenea, clientele au posibilitatea prin intermediul celor doua monitoare cu touchscreen amplasate in ShowRoom sa plaseze comenzi cu livrare la domiciliu sau in cabina de proba StarShinerS. Livrarea se face in 24 h.

Peste 70% din produsele expuse in ShowRoom si pe StarShinerS.ro sunt fabricate in Romania la standarde ridicate de calitate. Diferenta pana la 100% sunt branduri din Polonia, Ungaria si U.S.A.

O buna parte din hainele existente pe StarShinerS.ro se pot proba in ShowRoomurile din Lotus Center Oradea sau Shopping City Timisoara. In acest an, este ultima sansa sa cumperi la preturi atat de atractive!

Localizare ShowRoomuri:

  • Shopping City Timisoara
  • Lotus Center Oradea
  • https://starshiners.ro/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului