Pentru ea

#tinuta de sarbatori #rochie #sarbatori de iarna #petrecere sarbatori # tinuta petrecere sarbatori

Idei pentru tinutele de Sarbatori

Sarbatorile de iarna sunt pline de veselie, bunadispozitie si petreceri cu prieteni si rude. Cu ocazia acestor evenimente, iti doresti sa arati cat mai bine si sa ii impresionezi pe cei din jur.

Pentru petrecerile festive, este recomandat inainte de toate sa alegi tinute care iti vin bine si in care te simti confortabil. Evita sa porti piese vestimentare la moda, care insa nu iti pun in evidenta corpul.

De sarbatorile de iarna, alege croieli si imprieuri indraznete, care sa iti accentueze personalitatea si sa ofere tinutei tale un aer festiv. Este insa indicat sa eviti rochiile lungi, cu imprimeuri mari, deoarece efectul nu va fi cel dorit.

Pentru evenimentele festive, alege rochii cu paiete, strasuri, fuste creion si accesorii rosii.

Rochia cu paiete. In sezonul sarbatorilor de iarna, paietele sunt la mare cautare si dau un aer festiv oricarei tinute. Rochia cu paiete este o aparitie de senzatie pentru orice eveniment. Alege o rochie simpla, care sa iti puna in evidenta corpul. Foloseste cat mai putine accesorii pentru a nu incarca tinuta.

Cardigan cu strasuri. Cardiganul cu strasuri este ideal pentru sarbatorile de iarna. Il poti asorta la tinutele formate din pantaloni, fuste si bluze, dar si la rochii pe corp. Da o nota festiva si stralucitoare oricarei tinute.

Fusta creion . Pentru sarbatori stilate, incearca si fusta creion in culori electrice sau metalice. Combin-o cu bluze simple, vaporoase, in culori contrastante. Vei obtine o tinuta de senzatie.

Accesorii rosii. In perioada sarbatorilor de iarna, nu uita sa iti accesorizezi tinutele cu bijuterii de culoare rosie. Fie ca este vorba de un colier, un inel sau o pereche de cercei , culoarea rosie se incadreaza perfect in spiritul sarbatorilor de iarna si completeaza perfect orice tinuta.

Catifea. Acest material pretios este la mare cautare in sezonul sarbatorilor de iarna. Rochiile din catifea reprezinta o modalitate ideala de a-ti arata trupul si pielea straluctoare. Asorteaza rochia cu bijuterii fine, care sa nu incarce tinuta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare