Pentru ea

#dragobete #ziua indragostitilor #tinute dragobete #tinute speciale

4 tinute speciale de Dragobete

Nici nu s-a incheiat bine Ziua Indragostitilor patronata de Sfantul Valetin, ca ai un nou motiv sa iti sarbatoresti dragostea: Dragobetele, ziua celor care se iubesc, in versiunea romaneasca. Cu acest prilej, probabil ca ai si programat o iesire speciala in doi sau cu grupul de prieteni, pentru care ai nevoie de o tinuta bine aleasa, cu aer romantic.

Din seria tinutelor speciale de Dragobete, fac parte atat variantele casual-chic, cu pantaloni si blugi accesorizati in note pretioase, cat si versiuni mai elegante si rafinate, cu rochii romantice si in tendinte. Toate aceste optiuni le poti analiza pe indelete mai jos.


1. Tinuta de Dragobete cu rochie din dantela

Fara doar si poate, rochia din dantela este senzatia sezonului, de aceea merita un loc de cinste in tinuta pe care o vei purta de Dragobete anul acesta. Cauta un model cu maneci trei sferturi (suntem inca in luna februarie) si croiala cambrata. Asorteaz-o cu un sacou clasic cu patru nasturi, botine cu toc patrat si geanta midi cu aplicatii metalice.

Opteaza pentru nuante neutre, pe care sa le pui in valoare cu un ruj rosu intens sau un fard de pleoape albastru-metalic fermecator.



Foto: mycelebrityfashion.co.uk


2. Tinuta de Dragobete casual-chic

Daca preferi tinutele comode si nu te reprezinta aparitiile extravagante, te poti imbraca elegant de Dragobete fara sa faci compromisuri. Asorteaza o pereche de pantaloni negri/bleumarin (croiala slim-fit), cu o camasa fina cu maneci trei sferturi si talie accentuata, intr-o superba nuanta de rosu sau burgundy (pentru a fi in ton cu sarbatoarea indragostitilor). Mai ai nevoie de un colier lung auriu cu inimioara, o pereche de pantofi cu talpa plata si de o geanta asortata cu bluza. Simplu si rafinat in acelasi timp!



Foto: collegefashion.net


3. Tinuta de Dragobete foarte eleganta

Urmeaza sa sarbatoresti Dragobetele la un restaurant de lux sau la o petrecere exclusivista? Atunci alege o rochie rosie cu maneci lungi si fusta plisata, asortata cu un sacou in stil nobiliar crem (guler in valuri) si pantofi in aceeasi nuanta nuda. Cerceii aurii si geanta cu bareta din lant sunt accesorii perfecte pentru o aparitie atat de eleganta si sofisticata.



Foto: workchic.com


4. Tinuta de Dragobete cu blugi

Cel mai bine te simti in blugi si nu vrei sa faci rabat de la aceasta preferinta nici de Dragobete? Atunci asorteaza o pereche de jeansi skinny intr-o nuanta de albastru-inchis, cu o bluzita crem din matase si guler-funda, accent in tendinte. Mai ai nevoie de o pereche de balerini comozi si un sacou fin roz-somon.



Foto: fashionistatrends.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare