Pentru ea

#idei tinute revelion # rochii dama #rochii revelion # rochii de ocazie #rochii de seara

Idei de rochii de ocazie perfecte pentru noaptea de Revelion

Revelionul este cea mai mare petrecere a anului si se apropie cu pasi repezi, ceea ce inseamna ca nu mai ai mult timp la dispozitie pentru a gasi acea rochie speciala. Desigur, ai putea sa porti o rochie de seara pe care ai mai purtat-o inainte, dar traditia spune ca de Revelion trebuie sa porti haine noi, pentru a-ti merge bine in noul an. Iar purtarea unei rochii vechi este ca o predictie.  

Din fericire, poti gasi o multime de rochii de ocazie la preturi avantajoase, pe care le poti purta in noaptea dintre ani. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-uri de reduceri, precum teamdeals.ro si sa cauti rochii dama. Vei gasi rochii pentru toate gusturile. De la clasicele rochii de seara rosii sau negre, la rochii aurii ori argintii, rochii midi sau maxi. Totul este la dispozitia ta, astfel incat sa alegi ceea ce ti se potriveste.

Nu astepta ajunul de Anul Nou pentru a face cumparaturile. Intereseaza-te de acum de o tinuta potrivita pentru Revelion. Iata cinci tinute din care sa te inspiri. 

Rochie rosie, pentru noroc

Traditia spune ca pentru a avea noroc in anul care urmeaza trebuie sa porti rosu. Desi multe persoane asociaza rosul cu culoarea Craciunului, aceasta poate fi purtata si de Revelion, dar si in orice alta perioada a anului. Prin urmare, o rochie rosie este tot ceea ce ai nevoie in noaptea dintre ani. Aceasta rochie rosie din catifea, cu decolteu in forma de V si accesoriu auriu, este alegerea perfecta pentru noaptea de Revelion.

O rochie coray cu accente metalice

Poate rosul nu este culoarea ta preferata, dar vrei sa fii cat mai aproape de traditie. In acest caz poti alege o rochie corai cu accente metalice si paiete stralucitoare. Purtand aceasta rochie vei capta cu siguranta atentia tuturor. Accesorizeaz-o cu cercei oversized si bratari si vei obtine un look de revista.

Rochie din dantela

Aceasta rochie este eleganta, distractiva si clasica. Rochia este creata din dantela neagra cu broderii florale contrastante, are insertii de fir argintiu si o talie accentuata pentru un aspect elegant. Accesorizeaz-o cu accesorii argintii pentru un efect complet de petrecere.

Rochie auriu cu negru, de o eleganta aparte 

Daca vrei sa ai o tinuta glamour clasic, inspirata de la Hollywood, atunci aceasta rochie ar putea fi cea ideala pentru tine. Confectionata dintr-un top auriu in partea de sus, si o fusta clos, neagra, este combinatia perfecta pentru o tinuta de vis pentru Revelion.  Rochia este accesorizata in talie cu o banda cu aplicatii stralucitoare.

Rochie neagra din tulle

O alegere eleganta, aceasta rochie midi va fi un succes la orice petrecere, fie ca esti fan Wednesday sau nu. Poarta rochia cu niste bijuterii stralucitoare sau perle pentru un look in cele din urma glamour si chic.

FOTO: piqsels.com, teamdeals.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare