Pentru ea

#remedii homemade #remedii naturiste #celulita #sarcina #vergeturi

Iata cum scapi rapid si ieftin de vergeturi

Slabirea brusca si sarcina sunt doua dintre cauzele principale ale aparitiei vergeturilor. Vestea buna este ca sunt sanse mari sa scapi de ele sau cel putin sa reduci aspectul acestor riduri adanci. Iata ce ai de facut!

Remedii home-made

Poti prepara acasa remedii contra vergeturilor, cu ingrediente pe care le ai la indemana acasa. Inainte de toate, exfoliaza bine pielea pentru a fi cat mai curata si pentru a elimina stratul de celule moarte de la suprafata acesteia.

Apoi, amesteca intr-un borcan curat doua lingurite de ulei de masline extravirgin  cu doua lingurite de gel de aloe vera proaspat si cu doua capsule de ulei de vitamina E zdrobite. Aplica aceasta solutie pe zonele afectate de vergeturi si maseaza prin miscari circulare, de doua ori pe zi, dimineata si seara. Dupa trei saptamani vei observa ca pielea ta este mai neteda si ca majoritatea vergeturilor au disparut! Cei care au gandit aceasta solutie home-made garanteaza faptul ca vei putea elimina 70% din vergeturi daca-l folosesti regulat, timp de trei saptamani.

O alta solutie perfecta pentru reducerea aspectului vergeturilor are la baza zaharul. Pune intr-un bol o lingura cu zahar, 3picaturi de ulei de migdale si zeama de la o jumatate de lamaie. Amesteca-le bine, apoi aplica solutia pe zonele cu vergeturi si maseaza timp de 10 minute. Repeta operatiunea dimineata si seara, timp de o luna de zile. Dupa primele zile vei observa cum vergeturile incep sa se estompeze, iar la finalul tratamentului ar trebuie sa ai coapsele, burta, fesele sau picioarele fara urma de vergeturi.

Lotiuni

In magazine vei gasi si o multime de lotiuni care promit sa elimine chiar si cele mai urate vergeturi. Atunci cand le cumperi verifica insa ca acestea sa contina cat mai multe dintre urmatoarele ingrediente: Aloe Vera, uleiul de Squalene, vitamina E, vitamina A Palmitat, vitamina D3. De asemenea, extractul din seminte de grapepfruit sporeste aspectul neted si ajuta pielea sa se contracte si sa revinala aspectul pe care il avea initial.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului