Pentru ea

#ghete femei #ghete talpa joasa #pantofi eleganti #pantofi office

Tu decizi ce este important: confort sau eleganta la birou

 

Iarna nu pare prea usor sa arati bine. Cu atatea randuri de haine, caciuli, fulare si cu ghete care sa iti tina picioarele calde poate fi dificil sa imbini utilul cu placutul. Cu siguranta, exista o cale de mijloc, asa incat sa te simti confortabil cu tinuta pe care o porti si sa si arati bine.

 

 

In fiecare dimineata, atunci cand se pregatesc sa plece la serviciu, femeile sunt in fata unei dileme: cu ce sa se imbrace? Cand decid ce sa aleaga din sifonierul plin de haine, intervine si partea a doua problemei: cu ce sa se incalte? Pentru ca pe de o parte si-ar dori sa arate elegant, pe de alta si-ar dori sa resimta confortul picioarelor pe toata durata zilei. Si cum sa faci sa le ai pe amandoua? Raspunsul sta in colectia de incaltaminte a producatorului sucevean Marelbo. De la pantofi cu toc stiletto, pana la pantofi cu toc mic si pantofi cu talpa joasa, foarte comozi, ai toate variantele posibile la dispozitie. Dar sa le luam pe rand, apoi tu vei decide care e cea mai potrivita varianta pentru tine.

Pantofi cu toc mediu

Aceasta pare a fi varianta cel mai usor de acceptat, intrucat imbina eleganta pantofului cu toc cu confortul. Pentru o tinuta office, acesti pantofi sunt exact ceea ce ai nevoie. Pot fi purtati cu pantaloni, dar si cu o fusta midi si un blazer. Tocul gros si de inaltime redusa permite un mers sigur si stabil, asigurand confortul picioarelor. Pentru un outfit business e recomandat sa mizezi pe nuante de negru, bleumarin sau turcoaz. Toate perechile de pantofi Marelbo sunt realizate din piele naturala.

Pantofi cu toc inalt

Trebuie sa recunosti ca niciodata nu arata mai bine picioarele decat atunci cand porti pantofi cu toc inalt. In acest caz ai posibilitatea sa alegi fie un toc subtire, stiletto, fie unul gros, cu inaltimea de 10 centimetri. Cu siguranta ca sunt genul de pantofi cu care sa strabati orasul de la un capat la altul fara sa te supere gleznele, insa atunci cand te deplasezi cu masina personala sau cand jobul tau este in mare parte unul de birou, acest gen de pantofi sunt ideali. Cei cu toc subtire sunt foarte potriviti si pentru evenimente de seara, dupa programul de munca.

Pantofi cu talpa joasa

Insa la birou poti purta si tinute casual. In acest caz, e indicat sa alegi o pereche de pantofi cu talpa joasa. Cu acestia, picioarele tale vor fi foarte multumite, chiar daca nu vei sta prea multe ore pe scaun. Alege o pereche de pantofi colorata, rosu sau albastru, si vei da un plus de farmec vestimentatiei.

Pe site-ul si in magazinele Marelbo si barbatii sunt rasfatati. Pentru sezonul rece au variante de ghete din piele naturala care le asigura confortul zi de zi. Au talpa usoara si comoda cu striatii pentru a nu aluneca usor. Cele din piele naturala de tip bufo (piele intoarsa fina) sunt casual, potrivindu-se perfect cu o pereche de jeansi.

Viziteaza site-ul Marelbo sau unul dintre cele 50 de magazine din intreaga tara si bucura-te de confortul oferit de o incaltaminte din piele naturala la pret de producator!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului