Pentru ea

#coafura vedete # coafuri de toamna #tendinte coafuri

Hollywood: Coafuri de vedeta in voga in toamna 2012

Vedetele de la Hollywood au dat tonul si in toamna 2012 in materie de coafuri! Usor de realizat, dar si cu un aspect sofisticat in acelasi timp, coafurile starurilor din cetatea filmului american pot fi adoptate cu usurinta pentru o schimbare reusita de look. Iata cateva dintre cele mai in voga coafuri de la Hollywood in toamna 2012!

1 Bucle lejere

Christina Hendricks este o actrita frumoasa, voluptoasa, cu un par intr-o nuanta fabuloasa de rosu care ii pune in valoare tenul alb. La un eveniment recent, actrita a optat pentru o coafura cu bucle lejere, foarte feminine.

Ii poti copia coafura alegand sa iti ondulezi jumatatea inferioara a podoabei capilare cu placa de intins parul. Pulverizeaza-ti buclele cu un spray care le va oferi textura, dupa care, in loc sa le periezi, alege sa le desparti pur si simplu cu ajutorul degetelor.



2 Bucle de printesa

Sarah Hyland a adoptat la gala premiilor Emmy din acest an o coafura demna de o printesa. Pentru a obtine si tu o coafura similara, incepe prin a-ti ondula parul si a-i oferi luciu si rezistenta pulverizandu-l cu fixativ. In continuare, rasuceste doua suvite de par - cate una din fiecare parte a capului - inspre partea din spate, formand o coronita. Prinde-le cu ace de par. Strange parul ramas intr-un coc pe care il vei fixa cu ace de par, dupa care lasa doua suvite sa iti incadreze frumos chipul.



3 Coc impletit

Cocul impletit este o alta coafura reusita promovata de vedetele de la Hollywood in toamna 2012. Diane Kruger l-a purtat cu succes la decernarea premiilor Emmy, folosindu-l pentru a crea un look retro.

Coafura este foarte usor de realizat. Pornind de la o coada impletita frantuzeasca, aduna parul la spate intr-un coc rasucit si prinde-l cu un elastic. Fixeaza suvitele rebele cu ace de par.



4 Bucle valurite

O coafura lejera, simplu de realizat, este si cea pentru care a optat Jenna Dewan. Pentru a o copia, usuca-ti parul cu foehnul, acordand o atentie sporita radacinilor pentru a oferi volum podoabei capilare. In continuare, desparte parul in suvite de circa 2-3 cm grosime, pe care ruleaza-le pe placa de intins parul. Mentine-le circa 10-15 secunde. Dupa ce se racesc, separa buclele cu degetele si nu iti pieptana parul.



Foto: ivstatic.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului