Pentru ea

#tendinte hanorace # hanorace colorate #hanorac

Hanorace colorate pentru femei - care sunt ultimele tendinte?

Puloverele colorate pentru femei sunt un oaspete obisnuit in fiecare garderoba. Sunt potriviti pentru un antrenament, pentru o intalnire cu prietenii sau chiar si pentru zile casual la birou. Cu toate acestea, pentru a fi in ton cu tendintele, este indicat sa alegeti modelele in culorile cele mai la moda din acest sezon. Ce este la moda cand vine vorba de hanorace pentru femei? Noi raspundem!

 

Pulovere sport colorate pentru femei

Avem vesti bune pentru toate cele care au pofta de culoare: tendintele pentru 2022 sunt pline de nuante vibrante si pastelate! Griurile, negrele si bejul, desi foarte versatile si atemporale, fac loc unor nuante mai energice in acest sezon. Vara anului 2022 este plina de culoare, dar asta nu inseamna ca trebuie sa pui in garderoba puloverele colorate pentru femei odata ce s-a terminat! Purtati-le si atunci cand incepe griul toamnei. Atunci toamna va fi cu siguranta mai colorata si mai vesela. Si acum bine ati venit la o trecere in revista a celor mai interesante culori!

Bluze pentru femei in nuante de violet

Printre cele mai la moda modele se numara cu siguranta hanoracele in mov in toate nuantele sale. Datoram aceasta tendinta Verei Peri - este culoarea care a fost declarata culoarea anului de catre Pantone. Un hanorac descheiat pentru femei, colorat intr-una din nuantele de mov, este, prin urmare, un succes. Nu refuzati nici rozul: deschis si inchis. Este o culoare apropiata, care va functiona bine pentru sezonul actual.

Hanorace colorate pentru femei: ce zici de portocaliu?

O alegere buna pentru vara 2022 este, de asemenea, culoarea suculenta portocalie. Este viu si energic, dar suficient de versatil pentru a fi folosit in multe ocazii. Il poti combina cu nuante mai stinse, astfel incat sa nu treci neobservata pe promenada din oras.

Nu va place culoarea portocalie? Puloverele colorate pentru femei cu gluga intr-o nuanta galbena vor fi, de asemenea, alegerea potrivita. Perfecte pentru zilele insorite, acestea sunt atragatoare, dar mai calme decat cele portocalii. Dupa cum puteti vedea, exista ceva pentru toata lumea!

Hanorace tonice pentru femei in bej

Nu vrei neaparat sa atragi atentia asupra ta, dar iti doresti totusi o culoare la moda? Avem o solutie pentru asta! Optati pentru un bej intens de ovaz. Sau opteaza pentru o nuanta mai deschisa - in acest fel vei fi in tendinte, dar tot iti vei oferi un element vestimentar la moda, care merge cu aproape orice. Asorteaza-l cu pasteluri energice, adauga elemente clasice de tinuta negre sau opteaza pentru accesorii colorate mai indraznete. Fiecare aspect va arata grozav!

Cele mai la moda hanorace sport pentru femei in diferite culori

Hanorac colorat descheiat pentru femei sau hanorace colorate? Hanoracele pot veni nu numai intr-o varietate de nuante, ci si de taieturi. Ceea ce trebuie sa stiti este ca nu culoarea este cel mai important lucru. Esential este sa va simtiti bine in legatura cu stilul pe care il alegeti. Iti plac hanoracele pentru femei in nuante de rosu aprins? Sau preferati un look sportiv, in culori asortate? Veti gasi toate optiunile in magazinul Ozonee, iar fiecare dintre ele va va atrage cu siguranta. Aruncati doar o privire la selectia noastra de hanorace sport pentru femei in diferite culori, iar preturile noastre va vor face sa cautati mai multe modele! Vino si cumpara cu noi: https://ozonee.ro/hanorace-dama/!

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare