Pentru ea

#investitie #haine #moda #fusta #jeansi #pantaloni #camasa alba

Haine in care nu merita sa investesti

Exista anumite obiecte vestimentare care, desi ne plac si le consideram “vitale”, chiar nu merita sa faci o mare investitie. Acum nu spune nimeni ca nu trebuie sa iti mai cumperi hainele respective, ori sa cumperi unele de proasta calitate, dar poti incerca sa substitui o haina mai putin necesara cu una „obligatorie”.

De exemplu, nu merita sa dai o gramada de bani pe o pereche de pantaloni negri, pe care ii porti foarte mult la birou. Gandeste-te ca in momentul in care esti la serviciu, majoritatea timpului esti asezata pe un scaun. Asadar nimeni nu va vedea cu ce esti imbracata in partea de jos (si chiar daca ar vedea, nu ar da atentie prea mare). In schimb, poti investi intr-o camasa draguta intr-o culoare frumoasa (verde ori albastru inchis, spre exemplu) sau cu imprimeuri. Daca asortezi o pereche de pantaloni negri cu o astfel de camasa, in mod sigur, camasa ta va fi cea care va atrage toate privirile.

 

Evita sa iti cumperi prea multe camasi albe, foarte scumpe. In primul rand pentru ca sunt foarte pretentioase: se murdaresc repede, ceea ce inseamna ca trebuie sa le speli dupa fiecare purtare. Mai mult decat atat, tesatura se subtiaza si camasa nu mai poate fi purtata, iar daca mai pui la socoteala si faptul ca trebuie si calcata, in mod clar se va deteriora cu atat mai repede.

Daca te gandesti ca o camasa alba , clasica nu se demodeaza niciodata, ai perfecta dreptate, insa indicat este sa iti achizitionezi si o camasa moderna, colorata (intr-atat incat sa se potriveasca chiar si la birou).

 

Ca si in cazul pantalonilor negri, fustele nu sunt haine pe care sa arunci foarte multi bani, din acelasi principiu pe care il aminteam si mai sus. Decat sa iti cumperi o fusta, mai bine iti cumperi o rochie – si asa impusti doi iepuri dintr-o lovitura pentru ca nu trebuie sa iti mai cumperi o bluza care sa se asorteze cu fusta.

 

Desi multe persoane sunt dependente de jeansi si noi toate ne dorim sa avem cat mai multe perechi in sifonier . Asa ca nu merita sa iti cumperi 15 perechi (una pentru pantofi cu toc , una pentru sandale , una pentru balerini, una pentru slapi etc) care sa coste foarte mult, ci mai degraba iti cumperi trei perechi si gata: o pereche cu o croiala slim pentru o tinuta sic, o pereche lejera pentru zilele in care nu ai chef sa fii sexy si inca o pereche pentru zilele in care ai mult de alergat si esti nevoita sa te incalti cu balerinii.

Decat sa dai foarte multi bani pe niste haine care oricum nu iti sunt necesare, mai bine investesti intr-o garderoba plina de farmec si stil. Nu te bloca asupra jeansilor, a pantalonilor negri ori a camasilor albe. Lasa-ti imaginatia „sa isi faca de cap” si iesi din tipare.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului