Pentru ea

#haine de vara de nelipsit #haine de vara femei #tinute de vara #stil feminin # haine de vara

Haine de vara must have in sezonul cald! Tu le ai in garderoba?

Vara este momentul hainelor lejere, al articolelor de plaja si al culorilor extravagante. Toata lumea urmareste tendintele sezonului si nici o garderoba nu este completa fara haine de vara care sa atraga toate privirile din jur.

De la tricoul simplu alb pana la rochia clasica, maxi, la costume de baie, ochelari de soare si rochite de plaja, totul trebuie sa se regaseasca in garderoba ta. 

1. Tricou alb

Din colectia ta de haine de vara dama nu trebuie sa lipseasca clasicul tricou alb. Este o piesa care nu isi va pierde niciodata farmecul si poate fi purtat in orice combinatii vestimentare, oriunde. Merge purtat atat la birou, cat si la o iesire in oras sau in vacanta.   

2. Jacheta din denim

Desi temperaturile calduroase nu te duc cu gandul la o jacheta, in timpul vacantei la mare sau la munte, temperaturile racoroase de seara te obliga sa porti o jacheta. Iar o jacheta din denim este ideala pe timp de vara. In plus, poate fi purtata si toamna, cand temperaturile incep sa scada.

3. Camasa alba

Printre haine de vara barbati sau femei care nu trebuie sa lipseasca din nicio garderoba se numara o camasa alba. Aceasta poate fi purtata atat la o pereche de blugi, cat si la un costum elegant sau o pereche de pantaloni din in, dar si la fuste, in cazul femeilor.

4. Rochie lejera

O rochie lejera, din materiale naturale si vaporoase trebuie sa se regaseasca in colectia ta de haine de vara. Indiferent ca o porti in vacanta, sau in oras, aceasta este alegerea perfecta pentru o tinuta lejera de zi sau de seara. 

5. Fusta midi

O fusta midi este sic si perfecta pentru o tinuta confortabila in zilele calduroase de vara. O poti asorta intr-o multime de variante, cu tricouri, topuri sau camasi. Prin urmare investesti in putine haine de vara ieftine si obtii o multime de tinute.

6. Pantaloni scurti din denim

O perecge de pantaloni scurti, din denim, nu trebuie sa lipseasca din garderoba cu haine de vara fete. Sunt ideali pentru iesirile cu prietenii, pentru plimbari sau pentru mers la plaja. In plus, pot fi asortati usor cu orice tip de bluza. 

7. Costum de baie intreg

Un costum de baie intreg nu trebuie sa lipseasca din nicio gardeorba. Este o piesa clasica, ideala pentru orice iesire la plaja sau la piscina, care nu isi pierde niciodata farmecul. Prin urmare un costum de baie intreg, negru, nu trebuie sa-ti lipseasca.  

8. O geanta mare, lejera

Clasica geanta de plaja, in culori vesele, poate fi purtata si in oras, nu numai la plaja, Asigura-te ca ai una in garderoba, indiferent ca mergi sau nu la mare. 

9. Palarie

O palarie da farmec oricarei tinute. In plus, aceasta te protejeaza de soare si de insolatie in zilele caniculare de vara. Prin urmare, o palarie de paie sau din alte materiale, nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta. 

10. Ochelari de soare

Ochelarii de soare sunt nelipsiti din orice garderoba. Acestia iti portejeaza ochii de razele nocive ale soarelui si completeaza perfect tinutele de vara. Alege perechea de ochelari potrivita tie si nu ezita sa ii porti de fiecare data cand iesi din casa.

11. Slapi

Slapii sunt ideali pentru zilele in care mergi la plaja sau pentru a fi purtati la mare. Indiferent de stilul preferat, asigura-te ca alegi o pereche confortabila care sa nu-ti provoace bataturi. O pereche de slapi eleganta poate fi asortata si unei tinute lejere de vara, precum o rochie vaporoasa maxi. 

12. Balerini

Tot la capitolul incaltaminte, de nelipsit sunt balerinii. Merg purtati atat la pantaloni cat si la fuste sau rochii. Sunt sic, confortabili si pun in evidenta tinuta aleasa. Desi exista o multime de modele si culori de balerini, cu o pereche de balerini negri, clasici, nu poti da gres niciodata. 

13. Sandale clasice

Temperaturile caniculare te fac sa stai departe de incaltamintea clasica. Tocmai de aceea, o pereche de sandale clasice este alegerea ideala pentru orice persoana. In plus, pot fi asortate oricarei tinute.

Prin urmare, fa-ti un inventar al garderobei si adauga pe lista ta articole de vara si haine de vara care-ti lipsesc, pentru a nu avea parte de suprize neplacute in aceasta vara.  

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului