Pentru ea

#pantaloni #piele #toamna #trend

Haine de toamna: cum sa porti pantalonii de piele

Pantalonii  sunt articolele vestimentare eroine ale sezonului rece . Imbratiseaza trend-ul pantalonilor din piele colectia toamna-iarna 2010 si vei duce look-ul tau la un nivel inalt fie ca esti o fana a stilului utilitarist, minimalist sau rock chic . Ai incredere in intuitia si gusturile tale in moda si asorteaza pantalonii din piele cu o haina de blana, jacketa aviator sau ghetute moderne pentru a intampina cum se cuvine sezonul rece.

Pantalonii de piele nu numai ca scot in evidenta o silueta de invidiat si sunt atractia sezonului in ceea ce priveste colectiile marilor designeri internationali dar iti vor da si posibilitatea de a afisa latura ta salbatica, atat de atractiva. Astfel, alege combinatiile care ti se potrivesc si transforma acest articol vestimentar in articolul vedeta din garderoba ta.

 

Rock’n’Roll Chic

 

Tinutele rock chic gandite de marii designeri ai momentului au avut in centrul atentiei pantalonii din piele, creionati in stilul clasic sau extravagant, cu fasii, cusaturi sau fermoare aplicate. Isabel Marant este creatoarea de moda considerata vedeta acestui trend, reusind sa creeze cei mai complexi si versatili pantaloni din piele pentru sezonul rece, care, completati cu accesoriile potrivite vor revolutiona complet conceptul pantalonilor foxy.

Colectiile semnate Bottega Veneta si Balmain s-au jucat foarte mult cu acest trend si au introdus si linia colantiilor din piele asortati cu niste ghete chic si o jacketa din piele sau una militara.www.style.comwww.style.com

 

Stilul minimalist

 

Minimalist este cuvantul cheie cand vine vorba sa pliezi acest trend chic in segmentul tinutelor casual si office, iar designerii au stiut lucrul acesta foarte bine. Creatiile prezentate de acestia  ofera posibilitatea de a-ti insusi acest stil al pantalonilor din piele si de a ramane in acelasi timp in limitele stilului urban chic cosmopolit. Linii fine, croieli clasice, materialele sofisticate, toate aceste detalii au fost atent puse la punct de marii creatori de moda pentru a construi  cum se cuvine trendul pantalonilor din piele clasici.

Case de moda precum Chloe, Christian Dior si Derek Lam s-au aliat pentru a promova un look mai putin extravagant dar cu o nuanta de teatralitate a acestora iar stilul minimalist a dat un plus de atitudine, gratie si formalitate tinutelor.
Poarta pantalonii tai din piele colorati sau clasici cu camasi din matase, texturi voluminoase, catifea sau blana.www.style.comwww.style.com

 

Stilul gotic chic

 

Cum ar putea cineva sa renege importanta pielii ca material atunci cand vine vorba de construirea unei tinute gotice veritabile? Mai ales daca iei in considerare faptul ca acest detaliu iti garanteaza un look arhitectural sofisticat folosit cu atata constiinciozitate de marii designeri devotati look-urilor alternative.

Pantalonii din piele din colectiile lui Haider Ackermann, Ann Demeulemeester, Sophia Kokosalaki si Gareth Pugh demonstreaza cel mai bine lucrul acesta. Creatiile dark, aprige si misterioase schitate de acesti designeri iti ofera posibilitatea de a-ti construi un look aparte demn de o adevarata fashionista cameleon.www.elle.comwww.elle.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare