Pentru ea

#tinute #haine #stil feminin #cumparaturi

Haine de calitate? Iata de unde le poti cumpara

Cand vine vorba de cumpararea unor noi tinute, primul lucru la care trebuie sa fim atenti este calitatea acestora. Abia apoi modelul si culorile. Calitatea produselor este foarte importanta daca vrei haine care sa-si pastreze aspectul vreme indelungata.

 

Si daca nu stii unde sa-ti faci cumparaturile, te anuntam ca brand-ul Tommy Hilfiger anunta deschiderea primului outlet in Romania prin SARKK SRL, membru SARKK SA, distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania. Magazinul situat in Fashion House Outlet Militari este primul Outlet Tommy Hilfiger  din tara si cel mai recent din reteaua deja existenta formata din 15 magazine cu pret complet din Romania. Lansarea outlet-ului duce mai departe povestea Tommy Hilfiger in Romania, brand disponibil in peste 100 de ţari şi peste 2.000 de magazine din America de Nord, Europa, America Latina şi regiunea Asia – Pacific.

Cu o suprafata de 200 mp, Outlet Tommy Hilfiger impresioneaza prin design-ul arhitectural si de interior. Noul magazin reflecta conceptul global de outlet Tommy Hilfiger, care imbina patrimoniul american al brand-ului cu finisaje curate, moderne si cu o estetica luminoasa, Interiorul preia stilul de viata nautic – una dintre sursele de inspiratie indelungate ale lui Tommy Hilfiger. Panourile de iluminat lacuite in alb sunt asezate pe parchetul de stejar rustic. Mobilierul este realizat din lemn alb lucios, cu accente din otel inoxidabil lustruit, lemn de nuc si sticla.

In noul Outlet Tommy Hilfiger din Fashion House Outlet Centre, clientii vor descoperi produse vestimentare - pentru femei, barbati, si copii, lenjerie de corp, incaltaminte si accesorii - realizate din materiale sustenabile, prin tehnici de productie inovatoare conform viziunii Tommy Hilfiger care se regaseste in fiecare colectie, si vor fi purtati in calatorii stilistice incredibile.

Iubitorii de fashion au acum ocazia sa isi completeze garderoba cu item-urile Tommy Hilfiger preferate, toate la preturi extrem de accesibile.

Deschiderea primului Outlet Tommy Hilfiger din Romania continua misiunea brand-ului de a crea moda prin care “nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”, oferind astfel set-up-ul ideal ca fiecare client sa aiba acces la diversitatea stilistica dorita.

Magazinul si-a deschis portile pentru clienti incepand cu data de 13 martie 2021.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare