Pentru ea

# ce greseli sa eviti cand te imbraci #greseli vestimentare #cum sa te imbraci

Greseli vestimentare care-ti complica viata

Uneori, greselile vestimentare nu numai ca ne fac sa ne simtim inconfortabil, dar pot fi daunatoare pentru sanatate. Vom analiza cele mai comune greseli vestimentare, pe care tindem cu totii sa le facem si cum ar fi bine sa purtam hainele pentru a ne simti bine.

Purtarea sutienului in mod gresit

Daca partea din spate a sutienului se ridica spre umeri, este posibil ca sutienul sa fie cu o dimensiune prea mare. Lipsa unui sprijin adecvat poate duce in timp la dureri de umeri si de spate. Aflati masura potrivita a sutienului si, cand il probati, urmariti ca banda din spate sa ramana orizontala.

Purtarea tipului gresit de sutien

Cumparand sutienul cu forma gresita a cupei, el nu va oferi sprijinul potrivit pentru sani. Daca sanii sunt rotunzi sau mari, aveti nevoie de un sutien cu o cupa completa. Daca sanii sunt in forma de lacrima, se recomanda sutienele plunge, in vreme ce sutienele balcoane sunt potrivite pentru sanii mici sau mijlocii.

Purtati prea des haine care necesita legare in jurul gatului

Purtarea bluzelor sau a sutienelor care necesita legare in jurul gatului, mai ales daca ele trebuie sa sprijine greutatea sanilor, suprasolicita gatul. Daca totusi dorit sa purtati piese vestimentare care se leaga in jurul gatului, incercati sa le legati suficient de strans pentru a prevedea problemele si, totodata, suficient de lejer pentru a nu pune prea multa presiune pe gat. Alternati cu alte tipuri de imbracaminte cu un suport mai bun si alte modalitati de fixare.

Purtarea costumului de baie in mod gresit

In prezent, modelul costumelor de baie poate ridica reale probleme asupra felului in care ar trebui imbracat. Daca vorbim despre un costum de baie dintr-o bucata, se poate intampla usor ca el sa fie purtat cu partea de sus jos, sau cu fata in spate. Astfel se creeaza tensiune nefireasca pe anumite zone. Cand cumparati un costum de baie dintr-o bucata acordati atentie modului in care este asezat pe umeras, pentru ca acest lucru poate oferi un indiciu despre felul in care trebuie purtat.

Purtarea camasilor prea stramte

Daca optati pentru o camasa stramta, probati-o si veficati cum se incheie nasturii. Daca este prea stramta, se va ajunge la disconfort, probleme de respiratie si chiar jena daca unul din nasturi nu se poate incheia.

Purtati accesorii ascutite

Daca purtati accesorii ascutite la puloverele tricotate, exista sansa ca ele sa se agate in haine si sa provoace blocaje. Incercati sa luati in consideratie tipul de haine cand accesorizati tinuta, si evitati bijuteriile ascutite cand purtati obiecte vestimentare tricotate care s-ar putea desira daca sunt agatate.

Va fortati sa incapeti in pantaloni prea stramti

Cand va fortati sa intrati intr-o pereche de pantaloni prea stramti, pot aparea probleme digestive sau chiar arsuri la stomac. Cand probati pantalonii, testati daca puteti sa introduceti 2 degete intre material si sold dupa ce ati incheiat complet pantalonii. Daca nu reusiti, incercati o masura mai mare.

Purtati o piesa vestimentara care face sa fie dificil mersul la toaleta

Daca purtati o salopeta sau un costum dintr-o singura bucata, nu uitati sa luati in consideratie cat de confortabil va fi sa intrati sau sa iesiti din acea piesa vestimentara. Alegeti haine care arata bine, dar sunt si practice pentru a fi purtate in locul unde mergeti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare