Pentru ea

# geaca piele naturala #geaca de piele

Ghid de cumparare: Geci de piele naturala

Geaca de piele este o piesa vestimentara care nu se demodeaza niciodata si care de la an la an vine intr-o noua varianta. Indiferent ca esti femeie sau barbat, sigur ai avut de-a lungul vietii macar doua geci de piele naturala. Pentru ca sunt versatile si la moda. Totusi, pe cat de interesanta este, pe atat de repede se poate deteriora daca nu alegi un material de calitate.

Cu atat de multe optiuni pe piata, sa cumperi o geaca de piele calitativa poate deveni o adevarata provocare. Mai ales atunci cand iti plac multe modele si nu iti este atat de usor sa faci diferenta intre geci de piele naturala si geci din imitatie de piele.

Acest articol te va ajuta sa descoperi aspectele asupra carora trebuie sa acorzi atentie atunci cand vrei sa cumperi o geaca de piele de calitate.

Cum sa alegi o geaca de piele naturala?

Gecile de piele nu sunt cele mai la indemana obiecte vestimentare atunci cand vine vorba de buget. Tocmai de aceea, daca esti hotarat sa faci o investitie, asigura-te ca ceea ce cumperi va rezista mai mult timp, astfel incat sa merite pretul. Iata la ce trebuie sa fii atent in alegerea gecii.

Geaca care cu siguranta va rezista cativa ani este cea din piele naturala. Desi este la un pret mai mare, aceasta nu se va crapa sau exfolia in timp. Pielea pe care o vei gasi inscriptionata pe eticheta gecii se imparte in mai multe categorii, in functie de calitatea ei.

Vei gasi geci confectionate din piele, asa cum este ea, cu semne si impuritati, fara sa fie modificata. Este mai scumpa decat celelalte deoarece este cel mai rezistent tip de piele.

Cel mai comun tip de piele este cel prelucrat, unde stratul exterior cu semne este dat la o parte si astfel devine mai subtire si mai flexibila. Il vei gasi cel mai des in magazine deoarece este frecvent folosit pentru a crea modele fashion de geci. Exista si imitatie de piele, care este cea mai ieftina, dar si cea mai slab calitativa, care este procesata astfel incat sa semene cu pielea naturala.

De asemenea, este important sa te uiti la finisajul pielii. Vei observa, asa cum am scris si mai sus, ca exista geci de piele neprocesate, cu impuritati si semne, insa pot fi sensibile la soare si apa.

Un alt tip de piele este cea pigmentata cu o anumita substanta astfel incat impuritatile si semnele sa fie inlaturate. Acest model este mai durabil deoarece are un strat de protectie oferit de pigmentul special.

Tipuri de geci de piele

Stim cu totii ca cele mai indragite sunt acele modele de geci moto, insa poti gasi mai multe tipuri, daca vrei sa incerci si ceva nou. Un alt model foarte purtat, in special in randul barbatilor este cel de aviator, cu buzunare mari si guler inalt. Tot la fel de des intalnita este geaca de tip Bomber, potrivita pentru persoanele cu umeri mai lati.

Avantajele unui geci din piele naturala

Poate ca vei considera ca pretul este putin cam mare la inceput, insa daca esti un iubitor al gecilor de piele si porti aceste piese in mai multe anotimpuri, atunci merita investitia. De ce sa cumperi o geaca de piele naturala si nu una din imitatie? Pentru ca iti va rezista nu doar 2 anotimpuri, adica primavara si toamna pentru ca atunci este foarte purtata, ci ani la rand. 

Gecile din piele naturala sunt mult mai rezistente la conditiile meteo, la soare si ploaie. In plus, nu se zgarie usor si nici nu te vei trezi dupa putin timp ca se va crapa sau umfla.

Un alt avantaj al pielii naturale este ca nu se decoloreaza la soare sau in locurile in care este depozitata. Astfel, chiar si dupa mai mult timp, ea isi va pastra acelasi aspect.

Poti incerca sa iti gasesti modelul favorit in gama variata de geci piele de la Vesa, pe care le vei gasi la preturi accesibile.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare