Pentru ea

#ghete dama #marelbo #incaltaminte dama # ghete iarna

Ghetute perfecte pentru colindatul de sarbatori

Fie ca e vorba despre “colindatul” prin tot orasul dupa cadouri, fie de cel pe la rude, pe la care treci in vizita in perioada sarbatorilor de iarna, vei avea nevoie de o pereche de ghetute comode, perfecte pentru mers indelungat pe jos, prin zapada. Si nu numai tu, ci si copilul tau!

 

Atunci cand pornesti in cautarea unei perechi de ghete pentru iarna e normal sa te intrebi cam cum ar arata incaltamintea perfecta, cea care sa le garanteze picioarelor tale confort de dimineata pana seara. Evident ca prima si prima data va trebui sa iei in calcul tipul de iarna la care te astepti: una blanda, cu fulguieli razlete, sau una grea, cu zapada de 20-30 de centimetri? Tinand cont ca la noi in tara, in sezonul rece vremea alterneaza, trecand brusc de la cer senin si temperaturi cu plus la precipitatii si temperaturi cu mult sub zero grade Celsius, va trebui sa iei in calcul o pereche de ghete pentru iarna din piele, calduroase, cu talpa antiderapanta.

Marelbo, unul dintre producatorii romani cu peste 30 de ani de experienta pe piata, propune o colectie variata de ghete de iarna realizate din piele naturala.

Talpa flexibila

Ghetele cu talpa inalta au avantajul ca formeaza un strat izolator intre solul rece si talpa piciorului, astfel ca scad sansele sa iti inghete picioarele chiar si atunci cand stai pe loc, in zapada. Mai mult, talpa flexibila este avantajoasa la mers prelungit, intrucat nu forteaza articulatiile piciorului.

Piele naturala

Chiar daca am putea fi tentati sa credem ca materialele impermeabile precum cauciucul sunt perfecte pentru umezeala din timpul iernii, nimic nu se comporta mai bine decat pielea naturala. Tratata corespunzator, aceasta devine si ea impermeabila, dar in acelasi timp lasa piciorul sa respire. In plus, este mult mai rezistenta la utilizari repetate.

Cusaturi atent realizate

Esentiale in buna realizare a unei perechi de ghete pentru iarna sunt cusaturile. Incaltamintea pentru sezonul rece trebuie sa fie etansa, ghetele trebuie sa fie cusute cu precizie pentru a nu se desprinde in timpul mersului. Cand vine vorba despre copii, acestia nu sunt la fel de atenti la mers precum adultii, motiv pentru care este foarte important ca incaltamintea de iarna sa fie foarte bine fabricata pentru a fi rezistenta.

Captuseala fara cusur

Daca pleci la colindat in Ajunul Craciunului cu siguranta iti vei dori sa ai mereu picioarele calde, indiferent cat de mult ai sta pe afara, chiar si la minus 10 grade. De ai nevoie de o pereche de ghete care sa aiba pe interior blana artificiala, sa fie bine captusite pentru a nu lasa frigul sa patrunda.

Modele si culori moderne

Fara doar si poate, ghetele trebuie sa iti reprezinte stilul personal. Ele trebuie sa se potriveasca bine cu tinuta si sa te faca sa te simti si sa arati perfect. Tocmai de aceea, la in magazinele Marelbo din toata tara vei gasi ghete cu modele pentru toate gusturile. De la cele cu siret, tip bocanc, la cele cu inchidere usoara cu velcro, ghete cu tinte, mai scurte sau mai inalte. Un element esential pentru aspectul ghetelor este culoarea acestora. Se poarta nuantele metalizate, indigo sau bordo sidef ori aramiu.

Marelbo are o retea cu peste 50 de magazine in toata tara, insa incaltamintea producatorului poate fi comandata si online, pe site. Vei primi calitate si confort, la pret de producator.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare