Pentru ea

#ghete de dama #ghete

Ghete de dama perfecte pentru sezonul rece

Pentru orice sezon ai nevoie de o anumita incaltaminte care sa iti asigure confort picioarelor tale. Bineinteles, ca pe langa aceasta conditie, botinele sau ghetele de dama trebuie sa mai indeplineasca un rol: acela de a se integra perfect in outfitul tau. In fiecare iarna, pe scena modei revin cizmele de dama din piele naturala care fac fata temperaturilor scazute fiind realizate din materiale fine si calitative care te protejeaza si de eventualele alunecari. Ghetele de dama sunt un must have incepand inca din luna Noiembrie si pana in Martie, cand apar primele semne ale primaverii. Un timp indelungat esti nevoita sa acorzi atentie incaltamintei de iarna si sa o ingrijesti corespunzator, date fiind conditiile meteo. Ghetele de dama sunt practice si reusesc sa iti mentina starea impecabila ani la rand comparativ cu cele sintetice care, din pacate, provoaca si anumite iritatii la nivelul pielii.

Te invitam ca de sarbatori sa iti faci un cadou de care sa fii multumita aproximativ trei-patru sezoane datorita talpii stabile. Desi au un design cu usoare note masculine, femeile sunt atrase puternic de ghetele care imbina doua stiluri.

Ce fel de ghete sunt bune pentru sezonul de iarna 2020?

Inainte de toate indreapta-te spre un model care iti ofera confort termic pe parcursul zilelor de iarna, care de cele mai multe ori sunt capricioase.  Mai nou, sezonul alb a devenit mohorat si te surprinde cu ploaie, noroi si arareori zapada. Insa, de aceea este recomandat sa ai incaltamintea potrivita si adaptata vremii. Alege modelele de ghete si cizme de dama de la UrbanShoes care iti fac deplasarile pe jos comode si nu iti provoaca alergii. In functie de preferintele tale poti opta pentru anumite ghete de dama cu accesorii, printuri sau in nuante colorate. Ca femeie, trebuie sa ai o pereche aparte care sa iti scoata in evidenta stilul personal.

Ce ghete de dama sa achizitionezi?

Exista o varietate de astfel de modele, dar exista trei mari criterii de baza in alegerea incaltamintei tale. Spre exemplu, la UrbanShoes gasesti incaltaminte din 100% piele naturala la care sistemul de inchidere variaza in functie de gusturile tale. Ai la indemana modele cu siret sau fara. In general, cele cu siret sunt mai inalte, cu tocul gros si talpa usor flexibila care iti mentine stabilitatea. Daca doresti ghete de dama fara siret, atunci acestea sunt prevazute cu barete de inchidere si o catarama metalica, perfecte pentru tinutele elegante. Modelele de ghete si cizme de dama de la UrbanShoes pot fi joase, ajungand pana la glezne, fiind ideale pentru un outfit office, iar cele inalte pentru ocazii sau pentru conditiile meteo capricioase.

Ce branduri de cizme sunt recomandate pentru a avea o durata de viata lunga?

Ghetele de dama oferite de catre brandul UrbaShoe sunt o investitie in care merita sa iti dai toti banii, fiindca iti garanteaza faptul ca ai parte de calitate, confort si caldura. Aici nu este vorba despre o compozitie toxica sau material sintetic care dauneaza pielii sau mediului inconjurator.  Alege o pereche de cizme de dama din piele naturala care nu lasa ca picioarele sa transpire sau sa emane mirosuri neplacute. In prezent pe site te asteapta si oferte speciale la zeci de modele elegante.

Ofera-ti un dar special tie si ai grija de sanatatea picioarelor tale cu o pereche de ghete de dama din piele naturala!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare