Pentru ea

#geaca de iarna #geaca

Functionalitate ridicata si estetica minimalista, principalele calitati pe care trebuie sa le aiba o geaca

Sa vorbim despre outwear in anotimpul rece si momentele cand creativitatea stilistica iti este provocata. Esti deja familiarizat cu conceptul de overlayering si poti compune un outfit cool in cateva minute. Insa cum sa faci ca look-ul creat sa nu fie trecut cu vederea odata ce ai pus pe deasupra haina sau jacheta? In primul rand, te ghidezi dupa cateva criterii esentiale: materiale calitative, design minimalist, versatilitate si functionalitate ridicata.

Deci despre ce vorbim? Jacheta puffer, un item incredibil care te protejeaza termic si este si extrem de cool, dar si foarte usor de integrat in diverse tinute.

Poate vrei sa achizitionezi prima ta jacheta puffer, sau poate vrei sa adaugi una noua si sa dai un refresh in garderoba ta. Indiferent de motivatie, odata ce ai decis ca iti doresti o jacheta puffer, urmatorul pas este sa gasesti acea jacheta in care te simti grozav. Este calduroasa, are design-ul potrivit pentru silueta ta si iti completeaza aproape orice outfit, fiind ideala pentru orice activitate ai alege sa faci.

Cum iti suna Calvin Klein? Brand-ul pe care deja il adori pentru perechile de jeans pe care le cumperi constant sau piesele de lenjerie. La Calvin Klein gasesti si o gama variata de jachete puffer, care iti vor da acea senzatie de warm & fuzzy. 

Fashion forward style made more responsibly.

Atat pentru femei, cat si pentru barbati, gasesti cel putin o varianta eco-friendly, realizata din materiale 100% reciclate. Mai mult, au si modele unisex. O jacheta puffer oversized, culoare gri industrial, cu detalii subtile de brand. Se potriveste cu o rochie casual, o pereche de jeans sau de sweats, sau practic orice alta combinatie te inspira pentru un look cool, intr-o zi friguroasa.

Poti opta pentru o varianta tip palton, monocromatica – alb sau negru, de asemenea din materiale 100% reciclate, sau pentru o jacheta puffer cu o curea sport, care are si caracteristica soft touch. Daca nu iti doresti modele fit, atunci go wild cu cele oversized, disponibile in mai multe lungimi, cu un design specific brand-ului, intr-o cromatica basic.

Joaca-te si experimenteaza diferite lungimi, culori, forme, texturi. Iesi din zona de confort si incearca noi stiluri Calvin Klein.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare