Pentru ea

#scrub piele #ingrijire piele #piele

Frumoasa din cap pana-n picioare cu ajutorul exfoliantelor

In luna aprilie descopera secretul suprem al frumusetii pielii si cel mai important pas in ritualul de beauty: exfolierea. Si pentru ca tu sa te bucuri de o piele luminoasa si sanatoasa, Sabon iti ofera o gama de 5 exfoliante esentiale pentru o piele curata - bine cunoscutul exfoliant de corp, cel pentru scalp, cel pentru ten, cel pentru maini si cel pentru picioare.

Importanta exfolierii

Cu timpul, celulele moarte nu mai sunt indepartate in mod natural si se aduna la suprafata pielii, provocand infundarea porilor, iar pielea capata un aspect tern. Exfolierea este o modalitate de a indeparta aceste celule, astfel incat pielea sa recapete un aspect curat si sanatos.

Exfolierea ajuta la eliminarea straturilor superioare moarte ale pielii, la oxigenarea si revitalizarea celulelor.

Fall in scrubs

In 1997, Sabon crea legendarul exfoliant pentru corp, de origine 98% naturala si vegana, in care se regasea o combinatie senzationala de saruri de la Marea Moarta si patru uleiuri botanice pretioase. Astazi, acest scrub minunat a devenit bestseller la nivel mondial.

Pentru o rutina completa de ingrijire, urmatorul pas este un tratament profund al scalpului. Exfoliantul Sabon pentru scalp este un tratament unic 2 in 1, care confera un par frumos si sanatos. Acest scrub inovator indeparteaza toate celulele moarte ale pielii, toxinele si impuritatile de pe suprafata scalpului. In plus, formula exfoliantului include mentol, pentru o senzatie imediata de prospetime si racoare.

Ritualul de beauty continua cu Exfoliant de fata 2 in 1 pentru ca tu sa obtii o curatare profunda si un ten impecabil. Formula cremoasa si care nu usuca tenul este vegana, de origine 90% naturala, fara sulfati, uleiuri minerale, parabeni sau silicon, si e imbogatita cu minerale din Marea Moarta si extract de trandafir de Jericho.

Contribuie la o planeta mai verde si mai curata

Sabon crede in sustenabilitate si in puterea noastra a tuturor de a ajuta sa mentinem un echilibru in natura. Asta inseamna ingrediente naturale si ambalaje reutilizabile.

Du mai departe grija fata de mediul inconjurator si alege ca recipientele produselor tale favorite sa dea viata unor idei decorative fabuloase.

Borcanele de sticla pot sa devina  fie jardiniera, fie spatiu pentru accesoriile tale preferate sau orice alt rol creativ doresti sa-le atribui, contribuind astfel la reducerea drastica a cantitatii de deseuri.

Pentru o piele din cap pana-n picioare protejata, hidratata si purificata si pentru grija pe care o porti fata de tot ceea ce te inconjoara, descopera gama completa de produse in magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro !

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare