Pentru ea

#rochie #rochii #vara #vaporos #plaja #petrecere #tinuta

Fii glamour in noile rochii de vara !

Romantica sau aventuriera, rafinata sau simpla, scurta, lunga sau colorata, rochia este vedeta din aceasta vara. Daca va intrebati ce se mai poarta, pentru a iesi in oras, la o petrecere sau pur si simplu pe plaja, noi va venim in ajutor.

 

Am facut o selectie la cele mai noi rochii estivale, in diferite nuante si modele, pentru orice ocazie si pentru toate gusturile. Cum vara se anunta extrem de calduroasa, rochia de vara va deveni cu desavarsire aliatul numarul 1!

Fresh

Acest tip de rochie este perfect pentru periodele caniculare. Dintr-un material subtire si vaporos , rochia „fresh” poate fi purtata cu succes pe plaja, in oras si chiar la serviciu. Bretelutele subtiri ii confera un aer extrem de feminin, iar jocul de culori – alb in partea de sus si roz in partea de jos – avantajeaza persoanele foarte inalte, caci scurteaza intr-o anumita masura din lungimea trupului.

Spumoasa

Din satin si bumbac, aceasta rochie portocalie parca desprinsa din razele soarelui cu siguranta va atrage toate privirile. Este un model care subliniaza forma sanilor dar care ascunde talia mai generoasa a persoanelor cu cateva kilograme in plus. Este perfecta pentru o zi de vara si poate fi purtata de femeilor cu o personalitate acida, vulcanica.

Girly

Alba, cu imprimeuri florale si cu mici detalii din dantela englezeasca, rochia de vara „girly” este un must –have al acestei veri. Este o rochie care avantajeaza orice tip de corp si poate fi purtata foarte bine pe strada, la plimbare pentru femeile care vor sa-si aduca aminte de... copilarie.

Urbana

Creata intr-o nota chic, aceasta rochie va fi aliatul perfect pentru acest sezon in cazul in care vreti sa adoptati o alura feminina, usor romantica. Potrivita pentru a iesi in oras, dar mai ales pentru job, rochia urbana intr-o nuanta de violet deschis nu este deloc decoltata, ceea ce o incadreaza in stilul office, dar la moda.

Antik

Feminina si foarte eleganta, acesta rochie din matase fina este ideala pentru o femeie care vrea sa fie asociata cu o zeita. Decolteul in forma literei V si talia inalta sunt subliniate perfect de pietrele exceptional aplicate, ceea ce face din aceasta creatie o adevarata bijuterie.

Vaporoasa

Eleganta reiese din materiale deosebite ca in cazul acestei rochii din matase. Brodata cu pietre semipretioase in zona decolteului si intr-o nuanta superba albastru cobalt asemeni marii, aceasta rochie este tinuta perfecta daca vreti sa fiti seducatoare in acesta vara.

Little black dress

Foarte la moda in acest an, rochia neagra apare stransa deasupra taliei, fiind recreata intr-un stil clasic, dar foarte senzual. Accesorizata cu o margine de dantela si un cordon de satin, aceasta rochie tip furou sin poliester urmareste perfect linia corpului, fiind perfecta pentru un coctail sau pentru o seara speciala.

Eleganta

Vara acesta va sta sub semnul seductiei daca vei purta o asemenea rochie rosu puternic. Cu taietura fina in zona decolteului si cu talia inalta, acesta creatie subliniaza cu desavarsire formele unei femei fatale. Poate fi purtata cu succes la o petrecere rafinata dar si la o petrecere... exploziva. In aceasta nuanta vie si radianta, rochia rosie lunga si fluida iti va asigura o nota de eleganta aparte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare