Pentru ea

#rochii dama ocazie #rochii dama marimi mari # rochii dama

Evio Fashion - 5 rochii de ocazie pentru momente speciale

A mai ramas putin pana la Revelion, dar si pana la petrecerile corporate de final de an. Chiar daca anul acesta totul va fi diferit, nu inseamna ca nu trebuie sa arati mereu bine. Petrecerile corporate se muta in online, un motiv in plus, pentru a impresiona cu o tinuta de seara, iar pe Evio.ro poti gasi tinutele perfecte pentru astfel de ocazii.

 

Cat despre Revelion, chiar daca il petreci acasa, alaturi de parinti, sau de sot si copil, este important sa arati perfect. Cu atat mai mult acum, cand totul pare monoton in jurul nostru, o pata de culoare si veselie va aduce un strop de speranta in viata ta si a celor dragi tie.

Iata cinci modele de rochii de ocazie marini mari de la Evio.ro pe care le poti purta de Revelion sau intr-un alt moment special care impune o tinuta de seara.

Rochie delicata, dar foarte eleganta

O rochie eleganta de culoare smarald, este simpla, dar deosebit de eleganta. Fabricata din lurex si voal la maneci, rochia pe care o gasesti pe Evio.ro iti va oferi un look ca de vedeta. In plus, vine la pachet cu colierul din imagine, perfect pentru a-ti accesoriza tinuta fara griji. O pereche de pantofi stiletto, simpli, este tot ce-ti ma trebuie pentru a completa tinuta.

Rochie din dantela cu paiete, pentru nopti stralucitoare

 

Daca vrei sa stralucesti, in special in noaptea de Revelion, poti alege aceasta rochie neagra cu paiete. Toate privirile vor fi atintite asupra ta din primul moment in care pasesti in incapere. Rochia de la Evio Fashion este creata din dantela neagra, care ii da un plus de eleganta si rafinament. Paietele asezate cu grija din loc in loc si manecile din voal negru, iti vor oferi o eleganta de invidiat.  

Rochie cu dantela, de culoarea smaraldului

 

O rochie smarald este intotdeauna o rochie eleganta. Daca ii mai adaugi si putina dantela, cum se intampla in cazul rochiei din imagine, vei obtine un look perfect pentru orice tip de petrecere sau eveniment. Cureaua cu “catarama” metalica, stralucitoare, dar discreta in acelasi timp, ii ofera un plus de eleganta. Achizitioneaza aceasta rochie de la Evio.ro si vei mai avea nevoie doar de o pereche de pantofi stiletto si o pereche de cercei pentru a obtine look-ul perfect.

Rochie deosebit de eleganta

 

O rochie simpla, dar eleganta, te va scoate rapid in evidenta, iar prezenta ta nu va trece neremarcata de la niciun eveniment. Aceasta rochie de la Evio Fashion are un croi simplu, insa eleganta este data de voalul din partea de sus care tine locul unui sal. La baza voalului se afla o margine stralucitoare, presarata cu paiete in aceeasi culoare cu cea a rochiei. Un lant discret si o pereche de cercei este tot ceea ce mai ai nevoie pentru a completa perfect tinuta.

Rochie verde, cu voal rafinat

 

Daca iti plac rochiile din voal, aceasta rochie verde, pe care o gasesti pe evio.ro, este perfecta pentru tine. Croiul larg iti va ascunde cu usurinta orice imperfectiune si iti va scoate in evidenta toate calitatile. Rochia este imbracata intr-un voal matasos, care ii ofera eleganta si rafinament. Accesorizeaza tinuta cu bijuterii discrete si o pereche de pantofi stiletto si vei obtine tinuta perfecta pentru orice tip de petrecere.

 

Mai multe modele de rochii marimi mari gasesti pe Evio Fashion - Evio.ro. Indiferent ca iti doresti o rochie pentru Revelion  sau pentru un alt eveniment, printre zecile de modele de pe site vei gasi, cu siguranta, o rochie care sa te puna in valoare.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului