Pentru ea

#ceasmania #1 iunie

Esti pregatit de 1 iunie?!

Este 1 iunie, este timpul sa fim iar copii si sa ne bucuram de lucrurile matrunte dar importante din viata noastra.

Cu totii uitam deseori sa ne bucuram de lucrurile simple dar totusi cele mai frumoase si importante, ca, timpul petrecut cu cei dragi, timpul petrecut fara a gandi prea mult si doar a-l savura facand lucruri simple cum este plimbatul cu bicicleta, mancatul unei inghetate, sau vizitarea unui parc de distractie care sa-ti aduca aminte de vremurile copilarie.

Iar pentru ca de 1 iunie cu toti suntem copii trebuie sa fim tratati ca atare, si cum copii sunt inebuniti dupa cadouri si surprize, aceasta zi, poate fi una propice pentru a avea parte de ele.

Ce fel de cadouri putem oferi de 1 iunie?! Avem o gramada de optiuni, deoarece putem incepe cu cel mai simplu dar de efect cadou cum ar fi o jucarie de plus pana la un cadou fie semnificativ pentru persoanele in cauza, sau care doar ne place la nebunie si il consideram potrivit acestei zile.

Timpul este pretios si trebuiea sa profitam de el clipa de clipa, aceasta zi dedicata copilului are rolul de a ne intoarce pe toti ceilalti, adulti, in timp si a ne face sa ne amintim si sa ne bucuram de lucrurile simple care insemnau mult mai mult cu nu mult timp in urma.

Iar pentru ca aceasta zi este asociata cu timpul, trecator si pretios, de ce sa nu legam cadoul nostru de asta, atfel putem sa ne gandim la ceasuri, dat fiind ca ele contorizeaza trecerea timpului si pot reprezenta un cadou potrivit pentru aceasta zi si nu numai.

Si pentru ca e ziua dedicata copilului, iar copilul reprezinta fericire, culoare, naivitate, si tot ce e mai pur pe lumea asta nu optati de data aceasta pentru ceasurile clasice, in culori sumbre, si cu un design simplu, optati pentru ceasurile ce se muleaza perfect cu ziua copilului.

Asadar cea mai buna optiune este un ceas colorat, cu un design jucaus, care iti va colora fiecare tinuta, si care iti va aminti de copilarie.

Cei de la Guess Romania poate fi o optiune foarte buna pentru a-ti alege un ceas cu aceste caracteristici, fie ca esti in cautarea unor ceasuri barbatesti sau a unora de dama, pe site-ul lor oficial Ceasmania.ro vei gasi cu siguranta un ceas care iti va satisface toate cerintele.

Pentru domnisoare in colectia noua de la Guess, o sa gasesti un ceas pe care eu l-am gasit foarte potrivit pentru un cadou de 1 iunie si nu numai. Este un ceas colorat, perfect pentru sezonul cald, pentru ca are cureaua din nylon.

Si in categoria de ceasuri barbatesti o sa gasesti ceasuri colorate, perfecte pentru sezonul calduros, ce iti va inveseli tinutele si ti le va integra perfect in tabloul de afara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului