Pentru ea

#moda #bucharest fashion week # tendinte moda #festival moda

Esti pasionata de moda? Designerii iti dezvaluie tendintele sezonului primavara-vara

Incepand de miercuri, 23 aprilie, Bucurestiul este gazda celui mai important eveniment de moda din tara. Cei pasionati vor putea descoperi in cadrul celei de-a XX-a editii a Bucharest Fashion Week care sunt materialele la moda in acest sezon, dar si cele mai noi modele vestimentare, de la lenjerie intima la accesorii, prezentate in premiera de cei mai in voga designeri si branduri din Romania, Italia si Republica Moldova.


Propunerile vestimentare ce vor fi prezentate in cadrul Bucharest Fashion Week apartin designerilor: Cristiana Maria Purdescu, George Hojbota, Andreea Dogaru, BSB, Nausica Mode, Anton Giulio Grande, Laura Olteanu, Ana Radu, Mihai Albu, Bernadette Kiss, Gabrielle Reznek, PULSE, Natalia Pinzaru, Sonia Trifan, Academia SITAM Lecce, Bianca Macinici, Adriana Bahmuteanu, Universitatea de Arte din Timisoara.

Modele precum Ioana Francia, Claudia Neghina, Bianca Gavrilescu, Adriana Minca si Alexandra Badea (foto principala) vor purta pantofi Mineli Boutique, brandul detinut de designerii Ionut Glavan si George Stefanescu.

"Colectia prezentata anul acesta in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week se numeste "Spring Break". Folosim texturi din piele in culori vii, tocuri galvanizate stiletto pe diferite inaltimi si grosimi.  Surpriza vine prin prezentarea de printuri diferite aplicate pe talpa pantofului, in tonul colectiei, ceva unic pentru un designer roman", au declarat pentru Acasa.ro reprezentantii Mineli Boutique.

Tot acestia ne-au dezvaluit si cateva dintre tendintele sezonului in materie de pantofi: "se pastreaza aceeasi linie stiletto cu varf chiar un pic mai alungit, tocuri subtiri pentru un pantof elegant, dar si toc gros aplicat sandalelor in special. Pantofii sport cu zeppa interioara raman in trend".
 

Brandul italian care "completeaza frumusetea romancelor"

Compania italiana La Perla, lider mondial pe segmentul de lenjerie intima si articole de plaja, se va alatura pentru prima oara brandurilor prezente in cadrul festivalului de moda si va prezenta noua colectie de primavara/vara 2014. "La Perla, simbolul feminitatii, reprezinta limbajul universal al seductiei. La Perla are succes ȋn Romania deoarece completeaza frumusetea femeilor romance. Intrucat suntem la final de aprilie si ne apropiem cu pasi repezi de deschiderea sezonului estival, am gasit oportuna participarea la Bucharest Fashion Week pentru a lansa si colectia de costume de baie, o colectie inspirata de clasicele elemente (pamant, lumina, apa) care sunt traduse in abstractii viguroase. Astfel, femeia devine cel de-al patrulea element", a declarat Octavian Iacob, Marketing Director, La Perla Romania.


Editia limitata “Lotus Capsule”, inspirata de bogatia palatelor din Rajasthan, precum si de coloritul si eleganta senzuala a vesmintelor femeilor din India, a fost creata pentru a da gratie pielii exact ca un tatuaj rafinat si senzual datorita tulle-ului impanzit cu mici perle si cristale Swarowski.

Editia de primavara a Bucharest Fashion Week are loc in perioada 23-25 aprilie in cadrul Ambasad’Or Club Events & Leisure (Otopeni).
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare