Pentru ea

#petrecere botez #tinute botez #botez

Esti invitata la un botez si nu stii ce sa porti? Avem cateva sfaturi si recomandari utile pentru tine!

Botezul este unul dintre cele mai emotionante evenimente din viata unei familii. Este momentul in care un copil devin crestin, momentul in care simbolic este primit in comunitate. De aceea, emotiile sunt atat de partea parintilor si a familiei, dar si de partea prietenilor invitati la acest eveniment deosebit. Spre deosebire de nunta, la care pot fi invitate sute de persoane, botezul este in general mai intim, cele mai multe persoane preferand sa invite doar familia si prietenii foarte apropiati. Bineinteles, sunt si persoane care prefera sa aiba foarte multi invitati, insa acest lucru depinde de mai multi factori. Important este ca evenimentul sa fie unul reusit, sa isi indeplineasca scopul si sa se creeze amintiri pentru o viata intreaga.

Daca ai fost si tu invitata la un botez si nu stii ce sa porti, te intelegem! Insa, vrem sa iti venim in ajutor si sa iti dam cateva sfaturi, iar la final doua recomandari de rochii de botez de calitate. In cele ce urmeaza, te vom ajuta sa alegi tinuta perfecta pentru evenimentul la care vei participa.

1. Primul sfat pe care ti-l putem da este sa alegi tinuta in functie de locatia evenimentului. Daca esti invitata si la biserica, poate iti vei dori sa ai doua tinute. In cazul in care petrecerea este restransa si se desfasoara fie acasa, fie la un local destul de mic, alege o tinuta eleganta, dar care sa nu iasa prea mult in evidenta. Poti purta o pereche de pantaloni si o bluza deosebita.

2. In cazul in care petrecerea este organizata la un local sotisticat si stii ca vor fi mai mult de 50 de invitati, ia in considerare o rochie speciala pentru acest eveniment. Totusi, nu exagera, pentru ca nu trebuie sa iesi in evidenta.

3. Daca ai un copil (sau mai multi) si vei participa cu ei la petrecerea de botez, poti alege o tinuta eleganta, chiar si o rochie deosebita, dar in care sa te poti misca in voie si care sa nu iti creeze prea multe neplaceri in cazul in care copiii sunt mici si trebuie sa fii in permanenta langa ei, sa ii ridici sau sa ii asezi pe scaun (evita rochiile foarte scurte sau cu decolteu foarte adanc).

Asa cum ti-am promis la inceput, iti vom prezentam in continuare cele doua rochii ideale pentru un botez!

Cu o rochie intr-o culoare delicata nu ai cum sa dai gres, asa ca iti recomandam Rochia roz cu fir lame auriu. Aceasta are o lungime midi, este confectionata din vascoza elastica, are o croiala lejera si un decolteu accesorizat cu o brosa pentru un plus de eleganta!

Iar daca iti doresti o rochie in culori inchise, recomandarea noastra este Rochia neagra cu rever din brocard. Aceasta are o croiala superba, cu un decolteu tip parte-peste-parte, cu rever asimetric. Manecile sunt realizate din voal negru, iar talia este accentuata cu un cordon delicat.

In incheiere, speram ca te-au ajutat recomandarile si sfaturile noastre si iti dorim distractie placuta la botez!

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare