Pentru ea

#pantofi vara 2020 #espadrile #incaltaminte vara # pantofi comozi

Espadrilele sunt la moda. Cum le porti vara aceasta

Usoare, practice si confortabile, espadrilele sunt incaltamintea pe care va trebui sa o porti vara aceasta. Le poti incalta atunci cand porti o rochie lunga, jeansi sau fusta. In functie de tesatura din care sunt realizate si de model, espadrilele pot fi folosite cu orice ocazie.

 

Atunci cand te gandesti la garderoba de vara ai in fata ochilor imaginea unui costum de baie dintr-o piesa sau din dou, ochelari de soare si o palarie cu boruri largi. In loc de clasicii slapi, ia in calcul pentru sezonul cald espadrilele. Sunt usoare, confortabile si mai ales la moda.

 

Desi multi le-au asociat pana acum cu tinutele ceva mai saracacioase, iata ca a sosit vremea lor, iar podiumurile de moda le-au dat atentia care li se cuvine. Dior si Chanel sunt brandurile care le-au adus in prim plan. Cele din panza rara, asemanatoare panzei de sac, cu talpa din sfoara impletita sunt vedetele sezonului.

 

Dar ai sa vezi fel si fel de modele vara aceasta. Cu ciucuri, cu logo-uri imprimate pe toata suprafata pantofului, espadrile cu calcaiul descoperit sau cu sireturi care inconjoara glezna.

 

Exista, de asemenea, multe marci low-cost care au introdus in colectiile lor modele diverse de espadrile, astfel ca le vei gasi usor in magazinele din mall-uri. Mango, Stradivarius, H&M, Zara sau Pull & Bear sunt doar cateva dintre brandurile la care vei gasi espadrile la preturi rezonabile.

 

Modelele slip-on, cu margine de iuta tesuta, dar si cele cu talpa inalta, realizate din imitatie de piele sunt doar doua dintre variantele pentru care poti opta vara aceasta.

 

Espadrilele, pe langa faptul ca sunt practice si confortabile, au si un alt avantaj: se asorteaza usor. Sunt perfecte cu rochii si fuste lungi, in versiunea ultra-plata, intrucat confera un aspect romantic si in acelasi timp elegant.

Variantele slip-on merg bine combinate cu blugi si bluze oversize sau camasi si sunt ideal de purtat pe timpul zilei. Espadrilele cu platforma merg bine cu fuste scurte si cu un top. Intrucat sunt atat de versatile, espadrilele nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra vara aceasta.

Sursa foto: glowsly.com, stylefavourite.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare