Pentru ea

#incaltaminte eleganta #eleganta #incaltaminte

Eleganta nu se pierde, indiferent de sezon – incaltamintea ANNA CORI si alegerea potrivita oricand

In plin sezon de iarna, cand resimti nostalgia timpului mai prietenos. Iti amintesti de asta de fiecare data cand te uiti tanjind la pantofii delicati, la pantofii impresionant de eleganti. Din fericire, exista incaltaminte la fel de chic si pentru perioada rece a anului. Cand devii fidela unui brand, cand ii incredintezi nevoia si placerea de a construi un stil si de a-l prezenta de fiecare data in alte note admirative, ai si certitudinea ca orice alegere este una potrivita.

Povestea incaltamintei produsa de ANNA CORI este exact ceea ce poate defini eleganta unei femei in orice sezon, in orice moment al vietii sale. O data ce ai ales o pereche, te indragostesti iremediabil de ei, de brand, de colectiile pe care le ofera. Nu ai cum altfel, cand simti pielea calitativa, cand ii porti si simti ca fiecare pas este un rasfat, cand esti constienta ca fiecare ora in plus purtand incaltamintea preferata de la ANNA CORI este un privilegiu.

Chiar si cand sezonul o impune, sa schimbi pantofii decupati cu ghete si cizme imblanite, asta nu inseamna ca trebuie sa faci un compromis. A nu purta tocuri in mijlocul iernii este un mit; mai cu seama daca stii sa iti alegi incaltamintea potrivita, nu ai cum sa dai gres in a te simti confortabil chiar si pe tocuri, chiar si prin zapada.

Ghetele ANNA CORI

Pentru cele care doresc sa fie in trenduri, ghetele disponibile in cadrul magazinului online www.annacori.com/ro/ sunt satisfactia de a gasi incaltaminte de iarna mai mult decat confortabila. Sunt stilate, sunt innobilate de blana, sunt linii clasice care nu au cum sa nu te scoata in evidenta, indiferent de tinuta adoptata.

Asa cum in fiecare zi ai provocarea de a alege imbracamintea potrivita starii tale, cand vine vorba de incaltaminte aici ai de facut o completare sau chiar o demonstratie de stil. Pune-i in evidenta, lasa-i sa straluceasca; ANNA CORI propune nuante de bordo, maro sau negru, in variante de ghete pentru orice preferinta.

Pielea este mereu un material de baza, fie aceasta intoarsa sau nu. Ca un semn distinctiv, in colectia de iarna de la ANNA CORI talpa este mai groasa, pune accent pe tocul lat, patrat, bine definit. La capitolul cizme in schimb, se pune accent pe lungime, preferinte deosebite fiind pentru cele lungi ce pun in evidenta picioarele. Dar au si partea practica, aceea de a oferi confort termic.

Cizmele ANNA CORI

Desigur ca nu poate trece iarna fara achizitia unei perechi de cizme. Sunt vedetele sezonului, sunt preferate oricand si mai cu seama ca sunt si cele cu cel mai mare potential de stil si eleganta pe care o pot oferi purtatoarei.

Un trend in colectia de cizme de la ANNA CORI sunt cizmele cu material stretch. Alcatuiesc acel stil de cizme foarte lungi, ce contureaza intreg piciorul, se muleaza perfect si scot in evidenta liniile feminine. Sunt in egala masura si confortabile, usor de purtat, intrucat nu ofera senzatia de picior incarcat. Materialul poarta si el o nota de contributie in acest sens.

Ce sa nu ratezi acest sezon? Cizmele imblanite, din piele naturala, cu toc modest. Au un design simplist, merg pe ideea de suprapunere si ofera un look impresionant. Sunt eticheta elegantei si manifestul acesteia chiar si in zilele pline de zapada. Sau poate la fel de mult te vei indragosti de cizmele castagna din piele naturala, cu linii bine definite, in degrade si cu imbinari ce creeaza un design unic.

Pantofii ANNA CORI

Sezonul rece nu inseamna sa te limitezi in materie de incaltaminte. Aparte de cele specifice, precum exemplele mentionate, pantofii sunt cu siguranta necesari si ei. Specialistii spun ca la evenimente, acolo unde cadrul impune eleganta unei tinute, trebuie sa existe asocierea cu incaltaminte pe masura.

ANNA CORI dispune de colectii de pantofi eleganti femei ce surprind esenta elegantei. Sunt atent lucrati, sunt sofisticati si incadrati fara doar si poate in clasa celor premium, pe care ii adori. Descopera in cadrul colectiei pantofi de un design unic, ce surprind fie in simplitatea liniilor si cromatica aparte, fie cu asocierile inedite de elemente: catifea, glitter sau piele lacuita.

Sa fii eleganta nu trebuie sa depinda de sezon si de ceea ce decizi sa alegi in materie de incaltaminte. Este o stare de spirit, este si o atitudine ce te urmareste mereu. Dar cand porti si incaltamintea potrivita, cu atat mai mult exprimi ceea ce esti cu adevarat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare