Pentru ea

#dungi #tendinte vara # tendinte vara 2011 #dungi nautice

Dungile dominante, tendinta de sezon

Dupa ce au abandonat influentele uniformelor militare in moda, stilistii au revenit partial la un stil clasic: cel nautic. Afla cum sa porti dungile alb-albastru in aceasta vara.

Daca vrei un look elegant dar potrivit pentru orice ocazie in vara 2011, orienteaza-te catre dungile propuse de stilisti, care in acest an trebuie sa domine tinuta intr-un mod retinut.

Dungile alb-albastre sunt un element folosit adesea pe timpul verii, pentru un aer rafinat, insa lipsit de pretentii.

In acest an, lasa dungile sa-ti domine tinuta fara sa incerci prea mult sa atragi atentia asupra lor. Lasa combinatia de albastru si alb sa impresioneze discret, in dungi de latime medie.

 

Latimea si culoarea dungilor
 

Daca vrei sa adopti un look clasic, de vara, dungile de latime medie si foarte late sunt alegeri potrivite.

Pentru a adopta tendinta acestui sezon nu ai insa nevoie de dungi prea late, si dungile subtiti te pot ajuta sa obtii un look trendy, atunci cand albastrul ales se armonizeaza cu restul tinutei.

Lasa dungile sa-ti domine tinuta evitand sa le combini cu imprimeuri complexe sau cu culori puternice, care sa distraga atentia de la ele.

Daca look-ul nautic nu se potriveste cu garderoba ta, poti cauta aceleasi dungi, in culori ca negru, grena sau kaki.

Foto: www.fashionising.com

Haine si accesorii cu dungi
 

Dungile nu trebuie sa fie pe haine pentru domina cu adevarat o tinuta. O palarie in dungi sau o geanta in dungi alb-albastru iti poate domina tinuta la fel de bine.

Pentru un look clasic si elegant, alege topuri simple in dungi, din materiale moi si naturale. Fustele sau rochitele mini sunt o alta optiune , daca le accesorizezi cu pantofii potriviti. In afara de alb sau albastru, cea mai reusita nuanta pentru pantofi este nude.

Combinarea unui top in dungi cu pantaloni evazati este o alta idee care te poate ajuta sa creezi un look retro. Pentru un look de-a dreptul marinaresc , cauta pantaloni foarte evazati in dungi alb-albastru.

 

Trendul nautic
 

Desi dungile alb-albastre din aceasta vara nu sunt o recreere in adevaratul sens al cuvantului a uniformelor navale, ele ii atrag tocmai pe cei care se simt inspirati de estetica nautica.

Cea mai sigura cale de a accesoriza corect o piesa cu dungi nautice este combinarea cu culori complementare : tot alb sau albastru. Chiar daca vei obtine un look rafinat, aceasta combinatie poate fi pentru unele fashioniste prea evidenta.

Daca esti sigura pe stilul tau, poti incerca sa combini dungile dominante cu un alt imprimeu. Cea mai trendy alegere poate fi combinarea dungilor cu imprimeuri florale, insa aceasta combinatie impiedica dungile sa-ti mai domine tinuta.

Evita sa asezi dungile nautice langa animal print si alege cu grija un imprimeu geometric pe care il vei combina cu dungile dominante in aceeasi tinuta, pentru a nu obtine o tinuta prea obositoare ochilor celor din jur.

Foto: www.fashionising.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare