Pentru ea

#shopping online #magazin online #cumparaturi online #haine online #multishop

De ce sa-ti faci cumparaturile intr-un magazin online

Shopping-ul online castiga o cota de piata din ce in ce mai mare de la an la an. Afla care sunt avantajele care ii atrag pe toti cei care incep sa prefere cumparaturile la distanta, dintr-un online .

Pretul mai mic, timpul castigat, oferta mai larga si livrarea acasa sunt printre caracteristicile cele mai atractive pentru cei care aleg cumparaturile online, chiar si atunci cand vor sa cumpere haine si accesorii.

Daca iti iei cateva masuri simple de protectie, riscul de a cadea victima infractiunilor online scade foarte mult si te poti bucura la maxim de avantajele unui online.

Inainte de a incepe sesiunea de online , verifica daca PC-ul tau este protejat de un program antivirus bun si daca ai o conexiune la internet securizata. Daca ai acasa o retea wireless, schimba parola oferita de compania de internet la instalare cu una mai lunga, cu caractere cat mai diferite (litere mici, mari, cifre si caractere speciale).

Afla care sunt cele mai mari avantaje ale cumparaturilor intr-un magazin online .

 

Pretul
 

Spre deosebire de magazinele care se bat pentru cel mai bun spatiu de expunere si platesc chirii exorbitante pentru spatii in mall-uri, magazinele online au cheltuieli relativ mici.

Comenzile in volume mari si faptul ca spatiul de depozitarea este mult mai ieftin decat cel de expunere a produselor sunt doua atuuri ale magazinelor online, care le permit sa ofere aceleasi bunuri la preturi mai mici, cu un adaos comercial scazut fata de marii retaileri.

In afara de pretul scazut, cele mai multe online iti ofera modalitati diferite de plata in sistem electronic (cu cardul sau in rate) sau plata ramburs, la livrare.

Atentie! Niciun comerciant onest nu iti va cere codul PIN al cardului. Daca intalnesti o astfel de cerinta, paraseste site-ul web, deoarece ai probabil de-a face cu infractori virtuali. Unele magazine online din strainatate iti vor cere insa un element suplimentar de siguranta, codul de trei cifre scris pe spatele fiecarui card.

 

Timpul castigat
 

Spre deosebire de o iesire la un mall, unde vizitarea magazinelor cu produse pe care le cauti poate dura ore intregi, destul cat sa te prinda foamea si sa mananci fast food, magazinele online iti ocupa mult mai putin timp.

In confortul casei tale, poti face cumparaturi intr-un magazin online si in pijama, fara nicio cheltuiala suplimentara.

 

Oferta
 

Atunci cand n-ai noroc, poti cauta mult si bine hainele de culorile si croielile dorite prin magazine fara succes.

Intr-un magazin online, petreci mult mai putin timp pentru a avea acces la o oferta mult mai mare de haine si accesorii.

Magazinele online cu mii de produse, organizate in categorii bine conturate te ajuta sa gasesti rapid ceea ce cauti si iti pun la dispozitie o selectie mult mai larga de produse.

 

Livrarea
 

Livrarea acasa este un alt atu important al unui magazin online.

Indiferent ce cantitate de produse cumperi, ele iti sunt livrate acasa, prin curier, scutindu-te de efortul de a pleca din mall spre Casa cu mainile pline de sacose grele.

Daca pretul mai mic, timpul castigat, oferta mai larga si livrarea acasa nu te-au convins inca, verifica termenii si conditiile din cele mai multe magazine online. Daca nu esti multumit de produsele achizitionate le poti returna si vei primi banii inapoi, lucru mai dificil in cazul magazinelor din mall-uri care se ofera de obicei sa-ti schimbe produsul cu un altul.

Fa-ti cumparaturile online pentru a beneficia de toate avantajele imediate ale lui magazin online.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului