Pentru ea

#haine gravida #sarcina #gravida

Cum te imbraci cand esti gravida

Sarcina este, probabil, una dintre cele mai frumoase perioada din viata unei femei. Cele noua luni trec destul de repede, insa chiar si asa, in tot acest interval ramane zi de zi intrebarea: cu ce ma imbrac?

 

Chiar daca hainele acelea largi le vei purta doar cateva luni, sunt necesare si nu poti face rabat de la tendinte. Majoritatea retailerilor de imbracaminte au gandit si cate o sectiune dedicata femeilor insarcinate. Nu trebuie sa cheltuiesti o avere pe aceste haine, dar totusi trebuie sa iti placa ce porti. Si pentru ca alegerile sunt dificil de facut, iti vom spune in continuare, cu ajutorul editorilor bustle.com, cam ce ar trebui sa porti atunci cand esti insarcinata.

Rochite

Rochia stil camasa este una dintre variantele ideal de purtat la serviciu. Este combinatia perfecta dintre business si confort.

Rochiile mulate, in schimb, iti vor pune in evidenta noile forme. Asteapta-te, insa, la o multime de mangaieri pe burtica. Colegele si prietenele nu vor rezista tentatiei de a te atinge pentru a simti miscarile bebelusului.

Salopete

Una dintre tinutele specifice femeilor insarcinate este salopeta. E o varianta confortabila si poate fi purtata intr-o multime de imprejurari.

Slava Domnului, oferta e bogata si in ceea ce priveste materialele din care sunt facute salopetele, de la bumbacul moale, la clasicul jeans, astfel ca poti alege ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

 

Pantaloni

Odata ce sarcina a trecut de 3 luni si jumatate, deja burtica incepe sa capete proportii, iar pantalonii pe care i-ai purtat pana acum nu se mai pot inchide. Trebuie sa treci la pantalonii cu talia elastica.

Si in acest caz ai de unde alege, pentru ca vei gasi astfel de pantaloni sport, cat si eleganti.

Jeansi

Chiar daca esti insarcinata nu trebuie sa renunti la obisnuitii blugi. Poti purta atat blugi cu talia foarte joasa, cat si blugi cu talia din material elastic, care se muleaza pe burta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare