Pentru ea

#tinute tati #tinute barbati

Cum se imbraca un tata trendy: 5 idei de tinute tata-copil

Pentru ca nu doar mamele au o relatie speciala cu cei mici, ci si tatii, acestia sunt dornici sa petreaca timpul cu micutii si sa creeze o legatura unica. Totusi, cum te imbraci de cand ai devenit tatic? Cu siguranta iti doresti sa arati bine si sa fii un tata cool si relaxat alaturi de familie.

Daca nu stii pe ce articole vestimentare sa pui accent, merita sa incluzi in garderoba ta si haine tata-copil, cu ajutorul carora sa arati la fel ca prichindeii. Descopera ideile de tinute tata-copil, care atrag atentia in orice moment!

Treninguri identice

Din fericire, dispui de o colectie de haine identica pentru tata si copil, pe care sa o porti indiferent de sezon. Cele mai populare sunt treningurile, articole sport ideale pentru joaca, alergare sau plimbare in parc, alaturi de copii. Nu ramane decat sa alegi un trening identic pentru tata si copil atunci cand mergi in parc, la padure sau la un gratar si sa va simtiti bine!

Sunt recomandate treningurile din bumbac, care ofera confort si nu irita pielea copiilor. In ceea ce priveste culorile, poti sa tii cont si de gusturile fetitei sau baietelului tau, pentru a te asigura ca le place ceea ce poarta. Exista treninguri verzi, albastre, negre sau albe, in care te vei simti minunat. La fel de populare sunt si treningurile de catifea, in care copiii pot alerga in voie, fara ca hainele sa-i incomodeze.

Jeansi si tricou

Nu stii cum sa te imbraci la fel ca cel mic atunci cand mergi la un eveniment? Poti opta pentru jeansi si tricou sau jeansi si camasa, tinute recomandate si pentru iesiri in oras. Opteaza pentru jeansi albastri si o camasa alba, pe care sa le cauti in aceeasi varianta si pentru copilul tau.

Vei gasi numeroase modele de tricouri si camasi, destinate fie tinutelor casual, fie outfiturilor elegante. Se poarta camasile din in, denim si bumbac moale, asa ca poti alege orice doresti. In ceea ce priveste incaltamintea, nu vei da gres cu o pereche de tenisi in aceeasi nuanta cu a copilului tau.

Pantaloni scurti si tricou

Poti crea si o tinuta casual relaxata pentru tine si copil, fie ca ai fata sau baiat. Gaseste tricouri tata-fiu sau tata-fiica, care sa arate la fel si combina-le cu o pereche de pantaloni scurti. In functie de preferinte, poti opta pentru pantaloni scurti din bumbac sau denim, in care si copiii sa se simta comod.

Tricourile cu imprimeu, cu personaje animate sau modelele colorate sunt cele pe care micutii le adora!

Pijamale colorate

Cine a spus ca nu poti arata la fel ca cei mici si atunci cand stai in casa sau te pregatesti pentru somn? Ai la dispozitie aceleasi seturi de pijamale pentru tata si copil, in diferite modele.

Pentru Craciun, ai ocazia sa cumperi pijamale cu motive de sarbatoare, precum modelele cu brazi, reni sau oameni de zapada, de care copiii vor fi incantati!

Ie si pantaloni

Iti doresti sa te imbraci la fel ca fetita ta, pentru un eveniment special? Creeaza o tinuta care atrage atentia cu ajutorul pantalonilor sau jeansilor, in combinatie cu o bluza tip ie. In picioare, adauga o pereche de tenisi simpli, care sa se potriveasca cu incaltarile micutei.

Te poti imbraca la fel ca micutii tai, bucurandu-te de o modalitate haioasa de a crea o conexiune intre tata si copii. Fiul sau fiica ta se vor bucura nespus, iar datorita asemanarii cu parintele lor, stima de sine va creste substantial!

FOTO: https://www.hainedevis.ro/

Advertorial

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare