Pentru ea

# paltoane toamna #tendinte 2015 #fuste toamna # cum te imbraci #tendinte 2014 #moda toamna # tinute toamna # culori toamna

Cum sa te imbraci sic chiar si cand este urat afara. Tinute pentru inspiratie

Vremea mohorata aproape ca te face sa-ti urasti dulapul, nu-i asa? Nu ai niciun motiv, te asigur. Exista in el suficiente tinute care sa te faca sa te simti cea mai frumoasa, tot ce trebuie sa faci este sa le descoperi. 

Ai nevoie de cateva piese de la care sa incepi sa-ti creezi tinutele perfecte pentru birou, o iesire cu prietenii sau o intalnire. Este suficient sa gasesti acel "ceva" care iti va schimba intreaga stare de spirit. Iata cateva exemple: 

1. Botine/cizme/ghete/pantofi mai... speciali! 

Da, este frig, insa acest lucru nu inseamna ca trebui sa ne ascundem printre tonuri fade, care sa ne alimenteze starea de spirit. Este adevarat ca zilele ploioase ne-ar strica pentru totdeauna o tinuta "all white", insa exista si variante de compromis. De exemplu incearca niste botine/ghete/cizme intr-o culoare neutra cu un toc mai indraznet: rosu, animal print, galben, albastru. Daca ti se pare prea mult, poti merge pe mici accesorii gen o curea petrecuta peste incaltaminte. Un exemplu vine de la Iness.ro:

2. Suprapuneri spectaculoase. 

Da, dress code-ul de la birou iti impune o tinuta... decenta, poate chiar office in sensul clasic. Insa clasic este si un sacou cu o croiala mai speciala, un pantalon tigareta, o camasa accesorizata de o esarfa voluminoasa, o fusta conica si un pullover dintr-o tesatura mai pretioasa etc. Cardiganul, camasa din denim, fustele matlasate si ele pot deveni parte a tinutelor voastre de toamna. Iar daca vreti sa va inseninati ziua, optati pentru culori "varatice", cum ar fi bleu ciel sau roz, verde, lila sau galben. Nu veti regreta! 

3. Nu ascundeti piesele de vara! 

Fie ca este vorba de jeansii bpyfriend, pantalonul alb, o fusta dintr-un material mai subtire, o camasa din matase sau colierele statement care v-au impodobit tot sezonul cald, acestea pot fi reinventate alaturi de piese calduroase. De asemenea, o geanta intr-o culoare puternica va poate schimba starea de spirit. Incercati corai, verde sau variantele pictate. 

Voi cum va imbracati toamna aceasta? 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare