Pentru ea

# cum te imbraci la interviu # interviu iarna #interviu #iarna

Cum sa te imbraci la interviu iarna

Ai primit cea mai buna veste: ai fost sunata pentru a te prezenta la interviul pe care l-ai asteptat toata viata. Acum intervine insa o noua problema, alta decat aceea de a pregati raspunsurile perfecte, cele care iti vor asigura postul dorit. Este vorba despre tinute: daca vara ne putem rezuma la rochia noastra office preferata si la o pereche de sandale cu toc, iarna se dovedeste mult mai problematica.

 

Avem mai jos trucurile care te vor ajuta sa compui outfituri perfecte pentru interviuri de nota 10! Vezi la ce ne-am gandit si asigura-te ca iti vei impresiona intervievatorii de la prima vedere.

Cum sa obtii postul dorit: 6 tinute de interviu perfecte pentru iarna

Nu putem reprosa absolut nimic outfiturilor de mai jos: sunt elegante, classy si extrem de usor de purtat, dovedindu-se o pavaza loiala in fata temperaturilor scazute. ti-am pregatit ideile de tinute pe care sa le abordezi cand trebuie sa te lupti nu numai cu emotiile, dar si cu temperaturile scazute si cu gerul. Vezi la ce ne-am gandit!

Rochie + botine

Sursa foto: Instagram

Daca te-ai saturat de vesnica uniforma de interviu si vrei ca in acest an sa impresionezi cu o tinuta mult mai creativa, imaginea de mai sus ar trebui sa iti serveasca drept indreptar. E perfect acceptabil sa apelezi la o rochie cu print floral, cu maneci cu volane si tonuri profunde la un interviu: vei da dovada ca esti o fire rafinata si sofisticata. Geanta eleganta si botinele stylish completeaza de minune aceasta tinuta cu totul si cu totul speciala! Opteaza pentru cel mai bun palton din garderoba ca sa completezi outfitul!

Ai la dispozitie ghete de dama superbe in mediul online, asa ca investeste in perechea care iti face cu ochiul si bucura-te de farmecul ei. Botinele roz-trandafiriu cu siret din imaginea de mai jos vor impresiona orice intervievator, iar cele verzi vor fi pecetea de stil subtil ce iti poate aduce jobul la care ai visat.

Sursa foto: Dasha

Botine roz-trandafiriu din piele naturala cu siret Mayte

Botine verzi de dama din piele naturala Raya

Maleta + fusta + pantofi + palton masculin

tinuta de mai jos se afla la intrepatrunderea dintre stiluri, ceea ce o face suficient de complexa si de inteligenta pentru a-ti asigura puncte bonus la interviu. O maleta neagra, din materiale moi si de calitate, se va intelege de minune cu o fusta creion. Apeleaza la accente precum nasturii sau un slit decent, in cazul celei din urma, pentru note fashion indiscutabile. O pereche de pantofi cu toc si un palton de inspiratie masculina sunt tot ce mai nevoie!

Sursa foto: Instagram

Tonuri de gri

Indiferent ce parere ai despre gri, in viata personala, e bine sa fii constienta de puterea pe care o are in a forma un outfit de interviu perfect. Nu trebuie sa porti exact aceeasi culoare din cap pana in picioare, ci te poti juca cu tonalitatile acestei nuante neutre. Alaturarea de pantaloni office, palton elegant, sacou, camasa si botine-soseta respecta atat regulile layering-ului, atat de necesare iarna, dar si estetica sofisticata ce face diferenta la orice interviu. Vei impresiona de la prima vedere!

Sursa foto: Instagram

Pete de culoare

Neutrele sunt „inima” tinutelor de birou, dar daca simti neaparat nevoia de un strop de culoare, sa stii ca movul se va dovedi a fi o alegere geniala. Culoarea anului care mai palpita inca e o optiune senzationala, gratie caracterului sau nobil, regal. Se iau pantaloni office in dungi, cei mai seriosi pe care ii ai, o maleta si pantofi Oxford. Dar paltonul mov ramane vedeta indiscutabila a acestui outfit.

Sursa foto: Instagram

Elemente cheie

O tinuta de interviu perfecta pentru iarna nu trebuie sa fie dificila, nu daca pornesti de la doua elemente cheie: un palton de calitate camel si o pereche de stilettos care pot fi colorati intr-o nuanta vibranta. in rest, o pereche de pantaloni tigareta, un pulover in carouri si toata increderea in tine vor face minuni!

Sursa foto: Instagram

Volume

tinuta de interviu de mai jos va fi extraordinara daca postul pentru care candidezi presupune si un strop de creativitate, deoarece emana imaginatie si inteligenta fashion din plin. Se iau o pereche de culottes, se adauga camasa, pulover, un pardesiu si incaltari masculine (sau sport, daca iti permite interviul). Ceea ce ne place la nebunie este insa jocul de culori, de la gri petrol la bej, alb si kaki, nuante care se completeaza reciproc in mod ideal.

Sursa foto: Instagram

Aceste 6 tinute de interviu sunt pur si simplu perfecte pentru iarna! Nu vei mai suferi de frig si vei arata exceptional. Nu ne mai ramane decat sa iti uram succes!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare