Pentru ea

#moda #tendinte toamna 2013 #tenesi #toamna 2013

Cum sa porti tenisii: 6 idei interesante pentru toamna 2013

Confortabili si cool, tenisii fac parte din categoria accesoriilor preferate de femeile din lumea intreaga. Intrucat sunt disponibili in diferite culori, acestia pot fi asortati la aproape orice tinuta vestimentara. Iata cateva moduri interesante de a purta tenisii in aceasta toamna!


1. Tenisi cu blugi skinny

Daca iti doresti sa ai un look modern, sa te simti confortabil intr-o zi senina de toamna, poti alege sa porti tenisii cu blugii skinny. Daca tenisii au caramb inalt, tivurile de la blugii skinny vor fi "ascunse".


2. Tenisi cu pantaloni scurti

O tinuta vestimentara potrivita pentru o petrecere cu prietenii este cea formata dintr-o pereche de pantaloni scurti, tenisi colorati si un tricou lejer. Pentru a completa tinuta intr-un mod placut, poti folosi si o esarfa mare sau o vesta din denim.


3. Tenisi cu fusta scurta

Un alt mod trendy de a purta tenisii implica asortarea lor cu o fusta scurta. Astfel, vei obtine un look feminin, te vei simti bine si vei respecta si tendintele. O astfel de tinuta se potriveste la o plimbare cu prietenii, la o petrecere si chiar la cursuri.


4. Tenisi cu fusta maxi

Din ce in ce mai multe vedete au adoptat acest stil vestimentar casual. Tenisii sunt purtati in cele mai diverse combinatii, cu fuste sau rochii maxi. Cele colorate sunt asortate cu tenisi negri si bluze largi, iar fustele negre - la moda in aceasta toamna - se potrivesc cu tenisii albi sau in culori vibrante.


5. Tenisi cu pantaloni de piele

Daca iti doresti sa adopti un look sexy, insa nu foarte sofisticat, poti alege sa porti tenisii cu o pereche de pantaloni din piele. Aceasta combinatie trendy este una dintre preferatele vedetelor de la Hollywood.
 

6. Tenisi cu poseta XXL

Si accesoriile sunt importante pentru a avea un look de invidiat. Astfel, pentru a crea o tinuta surprinzatoare, poti asorta o pereche de tenisi colorati cu o geanta de dimensiuni mari. Aceasta poate fi din materiale sintetice sau din piele, important este sa se asorteze cu restul oboectelor vestimentare alese.



Sursa foto: thunderandthreads.blogspot.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare