Pentru ea

#tinute marsala #oja marsala #marsala culoarea anului 2015 #marsala #stil feminin #culoarea anului 2015 #culoarea anului

Cum sa porti marsala, culoarea anului 2015!

Marsala, un soi de rosu brun, este culoarea anului 2015. Expertii se asteapta ca aceasta nuanta sa fie rapid imbratisata de femei, dar si de designerii de interioare.

Expertii de la Institutul Pantone, cei insarcinati sa desemneze cate o culoare pentru fiecare an in parte, au ales pentru urmatoarele 365 de zile marsala, o nuanta foarte speciala de rosu, cu subtonuri de maro si irizatii metalice. Culoarea, care primeste numele de la vinurile italienesti din regiunea Marsala, este calda si are personalitate, este o nuanta a armoniei si a sigurantei, sustin expertii.

Sursa foto: hollywoodreporter.com

Marsala emana eleganta, asadar este de asteptat sa se regaseasca in anul care vine pe marile podiumuri, in prezentarile de moda. Marile case de moda au introdus-o inca din 2014 in colectiile lor.

Culoarea a fost initial o nuanta creata pentru make-up. De aceea ea poate fi regasita cu usurinta atat printre nuantele de farduri, rujuri, cat mai ales printre cele de oja. Astfel, machiajul in aceste tendinte a devenit deja o obisnuinta si, cu atat mai mult, el va fi prezent in anul care urmeaza.

Sursa foto: flairbridesmaid.com

Expertii sunt de parere ca aceasta poate fi alegerea perfecta pentru tinute de zi dar si de seara, iar de acum este de asteptat ca marsala sa fie din ce in ce mai prezenta pe orice tip de texturi.

Sursa foto: houzz.com

Designerii de interior cred ca este potrivita si pentru amenajarea casei. Un zid vopsit in aceasta nuanta fascinanta de rosu-maroniu insufleteste o incapere si ii imprima o nota calda oricarui spatiu, fie ca este vorba despre o baie, un living sau o bucatarie. "Marsala este o alegere perfecta pentru bucatarie si locurile de luat masa, culoarea fiind ideala pentru blaturi, electrocasnice mici sau chiar lenjerii de pat", a declarat Latrice Eiseman, director executiv al Institutului de Culori Pantone.

Sursa foto: thegloss.com

Printre atuurile culorii se numara faptul ca poate fi purtata si de catre barbati, dar si de femei si ca poate fi combinata cu aproape cu orice. "Marsala innobilzeaza mintea, trupul si sufletul, debordand incredere si stabilitate. Marsale este o nuanta subtil seductiva, una care ne va face sa ii imbratisam caldura", a mai declarat Eiseman.

Culoarea anului 2014 este radiant orchid, o nuanta de mov cu subtonuri de roz si fuchsia.

Sursa foto principala: huffingtonpost.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare