Pentru ea

#solduri #mari #late #trucuri

Cum sa maschezi soldurile mari

Soldurile mari, coapse proeminente sau sanii mici sunt probleme care nemultumesc foarte multe femei.  Din fericire, acestea pot fi ascunse cu ajutorul pieselor vestimentare potrivite. Iata ce poti face daca soldurile mari sunt problema care te deranjeaza pe tine.

Ce pantaloni ti se potrivesc

In cazul femeilor cu solduri late, cei mai indicati pantaloni sunt cei drepti, fara incretituri sau aplicatii in zona cu probleme. Evita sa porti pantaloni conici (pana, skinny) pentru ca acestia iti vor evidentia si mai mult latimea soldurilor. Retine ca pantalonii cu dunga pe mijloc si cei cu linii verticale alungesc piciorul.

Si pantalonii evazati sunt o solutie buna pentru ascunderea soldurilor late. Acestia echilibreaza proportiile deoarece atrag atentia in partea de jos a corpului si iti confera un plus de eleganta.

Foarte important este sa eviti imprimeurile si dungile orizontale, materialele lucioase si satinate, mai ales in zona soldurilor.

Ce fuste ti se potrivesc

Ca si in cazul pantalonilor, trebuie sa te orientezi catre fustele drepte sau evazate. Evita fustele mulate, tip creion sau cele care au diverse aplicatii in zona soldurilor (buzunare pliseuri etc) deoarece aceste vor da si mai mult volum.

Poti purta fuste cu talie inalta, intr-o culoare inchisa. Una dintre regulile modei, in ceea ce priveste cromatica, este aceea ca negrul subtiaza silueta, iar albul creeaza impresia de volum.

De asemenea, fustele parte peste parte  te vor avantaja, mai ales daca vei incalta pantofi cu toc inalt. Tocurile inalte vor alungi piciorul si vor distrage atentia de la solduri.

Ce rochii ti se potrivesc

Si in cazul rochiilor trebuie sa eviti modelele mulate.  Opteaza pentru rochii fara bretele, care sa atraga atentia asupra umerilor. In acelasi timp, rochiile care iti subliniaza talia sau bustul (prin dantele, broderii, curele,  diverse accesorii), vor atrage toate privirile in zona de sus a corpului. Rochiile stil roman sunt de preferat, acestea fiind destul de evazate de la talie in jos, ascunzand astfel soldurile late.

Ca si lungime, sunt de preferat rochiile trei sferturi sau lungi.

Lenjerie intima si costume de baie

In materie de lenjerie intima, cea mai buna alegere pentru mascarea soldurilor mari sunt baby doll -urile sau rochitele de noapte din dantela. Fereste-te de corsete si slipi cu talie joasa. Opteaza pentru bikini negri sau in culori inchise, fara imprimeuri.

Cat despre costumul de baie, sunt recomandate cele dintr-o singura bucata, in culori mate, cu jocuri de linii sau imprimeuri doar in partea de sus a corpului pentru a distrage atentia din zona soldurilor. In cazul costumului de baie, iti poti masca si mai bine soldurile cu ajutorul unui pareo .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare