Pentru ea

# stil sportiv elegant # imbinare stil sportiv #stilul sportiv

Cum sa imbinam eficient stilul sportiv cu cel elegant?

Primavara este momentul perfect pentru a va juca cu stilurile, a incerca sa le amestecati, a experimenta cu accesorii sau fasoane noi. Vremea frumoasa si viata emergenta inspira optimism, ceea ce se traduce prin imbracarea hainelor mai extravagante, adesea in combinatii neobisnuite. Deseori femeile incearca sa combine stilul elegant cu accesoriile sport sau invers. Poate o astfel de combinatie sa arate bine la modul general? Pot pantofii sport sa completeze o rochie? Sau poate sa ne punem balerini eleganti in picioare iar imbracamintea sa o completam cu un tricou al uneia dintre companiile de sport? Trebuie sa petrecem ore intregi in pantofi cu tocuri incomode in timp ce purtam haine elegante la serviciu?

Primavara este momentul amestecului stilurilor

Entuziasmul provocat de primele zile calde, de soare si de natura care se dezvolta, se traduce in toate aspectele vietii. Si in selectia hainelor. Prin urmare, in acest moment, oamenii sunt mai inclinati sa amestece stiluri, sa inventeze noi combinatii de moda. Chiar si cea mai neobisnuita combinatie este acceptabila. Acest lucru se aplica atat fasoanelor, cat si culorilor si tipurilor de tesaturi. In sezonul de primavara, imbracamintea exterioara de iarna este rapid abandonata, astfel incat va puteti lauda cu tinutele nu numai in interiorul cladirilor. Combinarea hainelor in diferite stiluri poate da un efect cu adevarat uimitor, mai ales daca aveti fler pentru acest lucru.

Ce pantofi sport vor arata bine in combinatie cu o rochie eleganta?

Una dintre combinatiile neobisnuite este fuziunea stilurilor sportive si elegante. Din ce in ce mai des se imbraca o rochie eleganta si sneakersi de dama. Aceasta combinatie nu este prima care ne vine in minte, dar acesti pantofi sunt o alternativa excelenta pentru pantofii cu toc cui sau cei cu toc inalt. In varianta tenisi, pantofii vor arata bine si vor fi in acelasi timp confortabili. Exista si o a doua optiune de rochie de la šata Adidas, haine sport cu croiala simpla, care pot fi completate cu accesorii elegante – incaltaminte tip balerini, bijuterii si chiar o poseta clutch. Indiferent de companie, fie ca este vorba de Adidas, The North Face sau de un alt brand de top, va puteti juca cu moda folosind haine din colectiile lor.

In ce situatie de potriveste combinatia stilului sport cu cel clasic? 

Acest tip de tinuta nu este de obicei purtat la ocazii formale importante, dar daca nu exista un dress code rigid la birou, combinatia stilurilor sport si clasic poate functiona bine. Este, de asemenea, o combinatie perfecta pentru iesirile cu prietenii sau pentru intoarcerea de la serviciu dupa o zi grea cand confortul hainelor si pantofilor folositi este important. Merita sa va jucati cu moda in perioada de primavara, pentru a gasi combinatia de stiluri perfecta pentru dumneavoastra.

Un stil surprinzator nu numai prin aspectul uimitor, ci, inainte de toate, prin confortul sau

O combinatie uimitoare de stiluri ce surprinde persoanele straine. Purtatorul le alege singur, dar ar trebui sa se surprinda pe sine insusi cu alegerea de haine confortabile, incaltaminte si alte accesorii. Chiar si cele mai frumoase haine vor arata rau daca persoana care le poarta nu se simte confortabil in ele.

FOTO: answear.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare